Header Ads


«Βόμβα» με Αραούχο!

«Βόμβα» με Αραούχο!


Σε ποια ομάδα υπογράφει μετά την ΑΕΚ

Ψήνεται "Σούπερ-μπαμ" με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ. Συζητήσεις κοντά στον πρόεδρο.



21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόμβα με μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζεται η Ομόνοια. Όπως μεταδίδουν Κυπριακά ΜΜΕ, στην ομάδα της Λευκωσίας ακούγεται τις τελευταίες ώρες πολύ το όνομα του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και αναζητεί τον επόμενο στόχο της καριέρας του. 

Στη Μεγαλόνησο χαρακτηρίζουν την κίνηση εφόσον πραγματοποιηθεί «σούπερ-μπαμ».



«Οι τελευταίες πληροφορίες, λένε ότι είναι κοντά στην Ομόνοια ο Ισραηλινός Ατζιλί. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται και το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, του Αργεντινού παιχταρά, που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ…
Αν φέρoυν τον 32χρονο Λατινοαμερικάνο άσο στην Λευκωσία, θα είναι φυσικά σούπερ-μπαμ!

Το όνομα του ακουγόταν χθες βράδυ στα πηγαδάκια, κοντά στο χώρο που καθόταν ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» Σταύρος Παπασταύρου.



O Aραούχο λατρεύτηκε κατά το διάστημα που φορούσε την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος…», αναφέρει το κυπριακό Themasports.

Ο Αραούχο έκανε ουσιαστικά δύο θητείες στην ΑΕΚ! Ήρθε για πρώτη φορά ως δανεικός από τη Λας Πάλμας το 2017, ο δανεισμός του συνεχίστηκε και τη σεζόν 2017-2018  κατά την οποία η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. 

Στη συνέχεια επέστρεψε στα Κανάρια Νησιά και επέστρεψε το 2020 ξανά ως δανεικός. Τον Ιούλιο του 2021 η Ένωση τον αγόρασε έναντι 1,5 εκατ.Ευρώ. Τη σεζόν 2022-2023 ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του νταμπλ, υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Στο τέλος της σεζόν 2023-2024 έμεινε ελεύθερος και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.