Header Ads


Μόλις «έσκασε» για Λαμέλα-Κορέα και ΑΕΚ!

Μόλις «έσκασε» για Λαμέλα-Κορέα και ΑΕΚ!


Ακούστε όσα είπε, τη Δευτέρα το πρωί, ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6

Ο μεταγραφικός πυρετός συνεχίζεται στην ΑΕΚ, με το σίριαλ Έρικ Λαμέλα να βαίνει προς αίσιο τέλος, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη. Η μεταγραφή του Λαμέλα είναι σε καλό δρόμο. Από την Παρασκευή υπάρχει μια βάση συμφωνίας για τριετές συμβόλαιο σε προφορικό επίπεδο. 

Νομίζω ότι ο παίκτης έχει αποφασίσει, θα πρέπει όμως να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Θα είναι μια σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΚ, ένας παίκτης που ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας γιατί είναι πολύ aggressive παίκτης και πιστεύω πως αυτός θα παίζει πίσω από τον φορ», τόνισε.



«Με τον Κορέα η ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε κάποια πράγματα. Για να γράφεται πως υπάρχουν συζητήσεις με την Ίντερ, πάει να πει ότι ο παίκτης έχει ανάψει το πράσινο φως. Είναι ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση από τον Λαμέλα, αλλά η ΑΕΚ την κυνηγά πολύ και με σθένος. Φαίνεται πως ο Αλμέιδα τον προορίζει για τη θέση του σέντερ φορ, παρότι μπορεί να παίξει και πιο πίσω», πρόσθεσε.

Όσο για τα μπακ; «Γίνεται προσπάθεια απόκτησης αριστερού μπακ. Χτυπά παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου η ΑΕΚ. Ο Ταλιαφίκο που έχει ακουστεί είναι ένα όνομα που μπορεί σε άλλη φάση να γελάγαμε αν ακουγόταν για την ΑΕΚ, αλλά όχι τώρα. Επίσης έχει γίνει πρόταση για τον Οντουμπάτζο για τη θέση του δεξιού μπακ και αναμένουμε».



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.