Header Ads


Έξαλλος ο Αλμέιδα μετά το ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες!

Έξαλλος ο Αλμέιδα μετά το ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες!


Ο Ματίας Αλμέιδα και όσα είπε στους παίκτες της ΑΕΚ μετά το ματς με την Ιντερ Ντ' Εσκάλδες

Μετά το ματς με την Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ματίας Αλμέιδα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος.



21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το άνετο 4-0, έγινε μετά το 60’ ξαφνικά 4-3 με παιδαριώδη λάθη, κακή νοοτροπία και χαλαρότητα που δεν συνάδει με το επίπεδο της ΑΕΚ και την κρισιμότητα του αγώνα. Και φρόντισε να το δείξει με τον τρόπο του σε όλους. 

Ο Αργεντινός τεχνικός έμεινε για αρκετή ώρα στο γραφείο του στα αποδυτήρια του μαζί με τους συνεργάτες του και έδωσε εντολή να συγκεντρωθούν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ μέσα στα αποδυτήρια. Μάλιστα, φώναξαν να γυρίσει άμεσα και ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς που είχε πάει να παραλάβει το βραβείο του MVP του αγώνα.



Έτσι ο Αλμέιδα για περίπου 20-25 λεπτά μίλησε στους παίκτες του (μπήκε στην συνέντευξη Τύπου μετά τις 12 τα μεσάνυχτα!) για αυτά που δεν του άρεσαν καθόλου. Μίλησε για τα πολλά λάθη που έγιναν και είναι ανεπίτρεπτα και για τις λάθος τοποθετήσεις παικτών στο γήπεδο μετά το 4-0, ενώ ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε «εγώ ευθύνομαι για αυτή την εικόνα που δείξαμε στον κόσμο».

Μάλιστα, εκεί άφησε και παίκτες της ΑΕΚ να πουν αυτό που ήθελαν εκείνη την ώρα ο καθένας και αποχώρησαν άπαντες αντιλαμβανόμενοι ότι δεν «χωρά» και δεν θα γίνει ανεκτή τέτοια εικόνα ξανά και στην ρεβάνς στην Ανδόρα αλλά και στα υπόλοιπα προκριματικά του καλοκαιριού απέναντι σε πιο αδύναμες ομάδες.



Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Γενς Γιόνσον στην εξέλιξη του αγώνα πήγε δύο φορές στον πάγκο για να ρωτήσει ο ίδιος κάτι συγκεκριμένο για το τακτικό κομμάτι και αναχώρησε δείχνοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στην λειτουργία της ομάδα, ειδικά στον άξονα.

Προφανώς περισσότερα θα ειπωθούν σήμερα το πρωί στα Σπάτα και τις επόμενες ημέρες, καθώς χθες η ΑΕΚ είχε ρεπό μετά το ματς με την Ιντερ Ντ’ Εσκάλδες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.