Header Ads


Όλοι το είδαν, λίγοι το πρόσεξαν: Γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορούσε διαφορετική στολή στην Τελετή Έναρξης

Όλοι το είδαν, λίγοι το πρόσεξαν: Γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορούσε διαφορετική στολή στην Τελετή Έναρξης


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φορούσε άλλο σακάκι σε σχέση με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι άνοιξαν την αυλαία τους με την Τελετή Έναρξης και την ελληνική αποστολή να ανοίγει την «παρέλαση» στον Σηκουάνα. 



Όσο και αν ο Γάλλος σκηνοθέτης... έχασε το ελληνικό πλοιάριο, η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν οι σημαιοφόροι μας, ήταν εντυπωσιακή.


Εκείνο που ωστόσο λίγοι αντιλήφθηκαν τόσο από τα βίντεο όσο και από τις φωτογραφίες, είναι μια μικρή λεπτομέρεια στην στολή του «Greek Freak». Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής, στο λευκό σακάκι που φορούσε ο Αντετοκούνμπο, δεν υπήρχε η φίρμα της εταιρίας που ντύνει του Έλληνες αθλητές. Ενώ σε όλες τις εμφανίσεις υπήρχε το λόγκο της εταιρίας δεν συνέβη το ίδιο και στον Έλληνα σημαιοφόρο.



Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει αυτό συνέβη λόγω συμφωνιών με χορηγούς, καθώς ο Αντετοκούνμπο είναι το κεντρικό πρόσωπο μεγάλης αθλητικής εταιρίας.

Το διαφορετικό σακάκι του ΛεΜπρόν

Στην ίδια εταιρία ανήκει και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο οποίος ήταν ένας από τους δύο σημαιοφόρους των ΗΠΑ. 




Κι εκείνος, όπως και η συναθλήτριά του, φορούσαν διαφορετικές στολές, μόνο που αυτό συνέβη από επιλογή ώστε να ξεχωρίζουν ως σημαιοφόροι. Και οι δύο πάντως είχαν το λογότυπο της εταιρίας που ντύνει την Team USA.



Το... προηγούμενο του Τζόρνταν

Μία από τις πρώτες φορές που το κοινό ήρθε αντιμέτωπο με την «αντιπαλότητα» των εταιριών ήταν το 1992 με την πρώτη και αυθεντική Dream Τeam. Όταν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Βαρκελώνη, ο Μάικλ Τζόρνταν έριξε επίτηδες την αστερόεσα στον δεξί του ώμο ώστε να καλύψει το λογότυπο της εταιρίας που έντυνε τότε την ομάδα, τη στιγμή που εκείνος είχε αποκλειστική συνεργασία με άλλη φίρμα. Ο ίδιος άλλωστε το επιβεβαίωσε πρόσφατα, στο 5ο επεισόδιο της σειράς Last Dance, ενώ και η εταιρία που «καλύφθηκε» έβγαλε ένα βίντεο απάντηση...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.