Header Ads


Προχωρά για Οντουμπάτζο η ΑΕΚ!

Προχωρά για Οντουμπάτζο η ΑΕΚ!


Επίσημη πρόταση στον Άρη - Ποιους παίκτες της ΑΕΚ ζήτησε ως αντάλλαγμα

Η ΑΕΚ προχωρά την υπόθεση του Μόουζες Οντουμπάτζο και έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, με τον Άρη να ζητά τους Πάολο Φερνάντες και Ζίνι ως έμψυχα ανταλλάγματα.



Ο Μόουζες Οντουμπάτζο βρίσκεται εδώ και καιρό στο μάτι του Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός έχει «κυκλώσει» από τον χειμώνα το όνομα του Άγγλου δεξιού μπακ και η ΑΕΚ προχωράει την υπόθεση του. Η Ένωση έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον έμπειρο δεξιό οπισθοφύλακα που έχει ξεχωρίσει ο Ματίας Αλμέιδα από τις αναμετρήσεις των «κιτρινόμαυρων» με τον Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ωστόσο έχει ζητήσει δύο έμψυχα ανταλλάγματα για να προχωρήσει στο deal. Πρόκειται για τους Πάολο Φερνάντες και Ζίνι. 



Η ΑΕΚ βλέπει θετικά την εξέλιξη αυτή και είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει και τους δύο ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Βέβαια οι δύο ομάδες θα πρέπει να βρουν τη φόρμουλα όσον αφορά τις δύο οψιόν που θα τοποθετηθούν ξεχωριστά στους δύο ποδοσφαιριστές ώστε να προχωρήσουν όλες οι υποθέσεις.



 Εάν ο Άρης τα βρει με την ΑΕΚ και προχωρήσουν με αυτόν τον τρόπο την υπόθεση, τότε η Ένωση δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει κάποιο μεγάλο ποσό για να κάνει δικό της τον Οντουμπάτζο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.