Header Ads


Μεγάλη ελληνική ομάδα για Σισέ!

Μεγάλη ελληνική ομάδα για Σισέ!


«Κόπηκε» από την ΑΕΚ και υπογράφει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα;
Έφτασε πολύ κοντά στην Ένωση, ήρθε στην Ελλάδα για τις υπογραφές, αλλά αποχώρησε χωρίς να μάθουμε ποτέ επίσημα γιατί...



Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αποτελεί μια αξιόπιστη λύση και για αυτό ασχολείται μαζί του μεγάλη ελληνική ομάδα.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ στην λίστα των ονομάτων που προτάθηκαν στον Άρη για την φετινή καλοκαιρινή περίοδο.



Ο Άρης συνεχίζει την αναζήτηση παικτών για αυτή την θερινή μεταγραφική περίοδο. Χωρίς όμως να υπάρχουν ακόμη ανακοινώσεις και αφίξεις. Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός πως ο Θόδωρος Καρυπίδης και οι συνεργάτες του δεν θέλουν να επαναλάβουν τις βιαστικές επιλογές των τελευταίων ετών και να πάνε σε λύσεις - εγγύηση για το ρόστερ.



Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για τον Άρη το τελευταίο διάστημα είναι και εκείνο του Παπέ Αμπού Σισέ. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και εξετάζεται. 

Τελευταίο του πέρασμα από την τουρκική Αδάνα Ντεμιρσπόρ, από την οποία έχει μείνει ελεύθερος και διαθέσιμος για συζητήσεις. Με τον ίδιο μάλιστα να μην δείχνει αρνητικός να επιστρέψει στη χώρα μας με τα κιτρινόμαυρα. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.