Header Ads


Αυτή είναι η συμφωνία ΑΕΚ-Άρη για Οντουμπάτζο!

Αυτή είναι η συμφωνία ΑΕΚ-Άρη για Οντουμπάτζο!


Σε ποιο ποσό «έκλεισε» το deal - Τι ισχύει με Πάολο Φερνάντες
Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε η παραχώρηση του Μόζες Οντουμπάτζο στην ΑΕΚ ο οποίος φεύγει από τον Άρη έπειτα από παρουσία δύο χρόνων ενώ σε πρώτη φάση οι Θεσσαλονικείς θα εισπράξουν ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ.



Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αγορά του Μόζες Οντουμπάτζο από τον Άρη και την υπογραφή διετούς συμβολαίου συνεργασίας. Το πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών σε πρώτη φάση περιλαμβάνει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ και μένει να διευκρινιστεί αν θα έχει και τη μετακόμιση παικτών στο Κλ. Βικελίδης δεδομένου του ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει και την παραχώρηση του Πάολο Φερνάντες. Φαίνεται όμως ότι η υπόθεση του τελευταίου είναι ξέχωρη της συμφωνίας πώλησης του Βρετανού full back και θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών με δεδομένο το ενδιαφέρον του Άρη για συνεργασία μαζί του.



Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την πώληση του Οντουμπάτζο αναφέροντας ότι... «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του Moses Odubajo στην Α.Ε.Κ. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media, ο Βρετανός ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε τους φιλάθλους του Άρη για την αγάπη που εισέπραξε στη διετία που αγωνίστηκε στην ομάδα. «Ευχαριστώ την οικογένεια του Άρη τα δύο τελευταία χρόνια. Η μετακόμιση σε αυτόν τον σύλλογο ήταν η πρώτη φορά που έφυγα από το Ηνωμένο Βασίλειο για να παίξω στο εξωτερικό. Από τη στιγμή που υπέγραψα, με καλωσορίσατε και με κάνατε να νιώσω μέλος της οικογένειας. Καλή τύχη για το μέλλον και ό,τι καλύτερο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.