Header Ads


Το πρώτο σχόλιο Αλμέιδα για την μεταγραφή Ρομπέρτο Περέιρα στην ΑΕΚ

Το πρώτο σχόλιο Αλμέιδα για την μεταγραφή Ρομπέρτο Περέιρα στην ΑΕΚ


Τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα για τον Ρομπέρτο Περέιρα που έρχεται στην ΑΕΚ

Ο Ρομπέρτο Περέιρα είναι το μεγάλο… μπαμ της διοίκησης Ηλιόπουλου στην ΑΕΚ, με τον Αργεντίνο να έρχεται στους «κιτρινόμαυρους» για να αλλάξει επίπεδο την ομάδα. 



Μία προσωπική επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα, την οποία υλοποιεί ο νέος ιδιοκτήτης της Ένωσης δίνοντας του ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για διετή συνεργασία.

Για τον Περέιρα μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα στους απεσταλμένους ρεπόρτερ στην προετοιμασία στην Ολλανδία και έδειξε πόσο πολύ ήθελε αυτή την μεταγραφή.

Η τοποθέτηση Αλμέιδα για Περέιρα



Αν υποθετικά ερχόταν ένας παίκτης σαν τον Περέιρα πως θα του φαινόταν;

«O Περέιρα είναι κοντά, μπορεί να βοηθήσει να γίνει ωραίο το παιχνίδι μας. Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι όταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν. Γιατί αν σήμερα είδατε εδώ τον Άμραμπατ είναι επειδή ο Άμραμπατ ήθελε να έρθει. 



Οπότε εγώ εκτιμώ τους ποδοσφαιριστές που αποφασίζουν να υπερασπιστούν την φανέλα της ΑΕΚ, όπως εγώ έχω αποφασίσει να υπερασπιστώ την ΑΕΚ. Ξέρω όταν μιλάω με ποδοσφαιριστές, όπως έχω μιλήσει με τον Περέιρα, τον γνωρίζω και ξέρω πόσες πιθανότητες έχουν να πάνε σε άλλα πρωταθλήματα και να βγάλει περισσότερα χρήματα. 

Αυτό που μου αρέσει είναι όταν συμφωνούνε ότι θέλουν να είναι πρωταθλητές. Εγώ θέλω αυτούς τους παίκτες, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να εκπροσωπούν την ΑΕΚ. Να έχουν όρεξη».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.