Header Ads


«Την Δευτέρα οι εκπρόσωποι του Πινέδα θα συναντηθούν με την διοίκηση της ΑΕΚ»

«Την Δευτέρα οι εκπρόσωποι του Πινέδα θα συναντηθούν με την διοίκηση της ΑΕΚ»


Τι αναφέρει νέο δημοσίευμα για τον Ορμπελίν Πινέδα

Για συνάντηση των εκπροσώπων του Ορμπελίν Πινέδα με την διοίκηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα κάνει λόγο σε ρεπορτάζ της η μεξικανική έκδοση της «As».



Συγκεκριμένα η εν λόγω αναφορά γίνεται στο ρεπορτάζ περί της μεταγραφής του Αντούνα στην Ευρώπη που βρίσκεται σε παύση συνδέοντας την υπόθεση αυτή με τον Πινέδα.

Αφού, λοιπόν, στην αρχή γίνεται λόγος για την υπόθεση Αντούνα, αλλά και τις εξελίξεις στην υπόθεση του Λαμέλα, οι Μεξικανοί σπεύδουν να αναφερθούν στον Πινέδα. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «η ΑΕΚ έχει να λύσει ένα επιπλέον θέμα που είναι η αναχώρηση του Πινέδα στην Μοντερέι».



Και εν συνεχεία επισημαίνουν: «Η Μοντερέι προσφέρει πέντε εκατ. δολάρια για τον «Μαγκίτο» στην ελληνική ομάδα που τον αγόρασε με 6,5 εκατ. δολάρια. Ο Πινέδα και η Μοντερέι έχουν φτιάξει την κατάσταση, όμως το θέμα είναι πως το συμβούλιο της ελληνικής ομάδας αισθάνεται ότι εκβιάζεται από τους εκπροσώπους του πρώην παίκτη της Κρουζ Αζούλ. Την ερχόμενη ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται συνάντηση της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Πινέδα. Μια πιθανή συμφωνία μεταξύ της ηγεσίας του ευρωπαϊκού συλλόγου και του νούμερο Πινέδα θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Αντούνα θα μπορούσε σύντομα να ενταχθεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα».



Καταλήγοντας στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι «πριν από λίγες ημέρε η ΑΕΚ σε ανακοίνωσή της  ανέφερε ότι οι εκπρόσωποι του Πινέδα πιέζουν για την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή και ότι η ομάδα δεν έχει καταλήξει ακόμη σε συμφωνία για να είναι καθαρή η αποχώρηση του παίκτη για την Μοντερέι».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.