Header Ads


Έκλεισε και Γκραντ Γκόλντεν η ΑΕΚ!

Έκλεισε και Γκραντ Γκόλντεν η ΑΕΚ!


Ο 26χρονος σέντερ, ύψους 2.08, έρχεται στη Βασίλισσα

Ο Γκραντ Γκόλντεν ειναι ο εκλεκτός του Ντράγκαν Σάκοτα για την φροντ λάιν της ΑΕΚ. 

Η ΑΕΚ εχει παρει φορα και μετα τους τους Χαμπ και Αλέιν κλείνει και τεταρτο ξένο αφού εχει ήδη ανανεώσει και ο Κουζμίνσκας. 



21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκόλντεν είναι 26 ετών και έχει καταγωγή από το Ριτσμοντ. Είναι απόφοιτος του ομώνυμου Κολεγίου, ενώ το 2022 δεν εγινε ντραφτ και βρέθηκε στο Summer League με τους Ατλάντα Χοκς. 

Έκανε συμβόλαιο με τους Νάγκετς αλλά έπαιξε μονο στη θυγατρική τους και την σεζόν 2023-2024 βρέθηκε στην Ιταλία, για λογαριασμό της Κρεμόνα, με την οποία είχε μια καλή σεζόν με 9,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ κατά μέσο όρο σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος. 



Κατά τη διάρκεια της σεζόν αντιμετώπισε την Μπρίντιζι του Ντράγκαν Σάκοτα και εκει τον ξεχώρισε ο προπονητής της ΑΕΚ που έψαχνε έναν ψηλό, απο τους δύο που θα φέρει, με ικανότητα και στη δημιουργία. 

Πράγματι, ο Γκόλντεν, με ύψος 2.08, μπορεί να βοηθήσει και στη δημιουργία του παιχνιδιού καθως με 1,8 ασίστ μέσο όρο αποτελεί έναν ακόμα πλέι μέικερ στο παρκέ. 



Η ΑΕΚ προχωράει λοιπόν και ήδη κλείνει τις 4 απο τις 7 θέσεις ξένων, έχοντας χρόνο να κάνει τις καλύτερες επιλογές για ακομη έναν ψηλό, για τριάρι και σούτινγκ γκαρντ.

Αξίζει να σημειωθεί οτι η ΑΕΚ στράφηκε στον Γκόλντεν όταν οριστικοποιήθηκε οτι δεν μπορούσε να αποκτηθεί ο Σίκμα του Ολυμπιακού. Ειναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί και σέντερ με έμφαση στα ριμπαουντ και την αμυνα αφού τα βασικά στοιχεία του Γκόλντεν είναι το σκορ και η δημιουργία.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.