Header Ads


Το συμβόλαιο του Ρομπέρτο Περέιρα στην ΑΕΚ!

Το συμβόλαιο του Ρομπέρτο Περέιρα στην ΑΕΚ!


Πώς ο Αργεντινός προπονητής... έπεισε τον πρώην συμπαίκτη του να έρθει στην Ελλάδα και οι επόμενες δύο ΠΟΛΥ δυνατές μεταγραφές που κυνηγάει.

ΑΕΚ/ΠΕΡΕΙΡΑ: Είναι γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι μεταγραφικά δουλεύουν/κυνηγούν υποθέσεις ή που τους ξέρουν (άμεσα ή έμμεσα) από την Ελλάδα ή παίκτες που γνωρίζει πολύ καλά και μιλάει απευθείας ο Ματίας Αλμέιδα. 



Τέτοια περίπτωση είναι ο Ρομπέρτο Περέιρα, ένας μεσοεπιθετικός επιπέδου Serie A & Premier League, σε ώριμη πλέον ηλικία (κλεισμένα 33), που ο "Πελάδο" τον είχε και συμπαίκτη και παίκτη στην Ρίβερ Πλέιτ και ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ουντινέζε.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι και το περασμένο καλοκαίρι είχε μείνει ξανά ελεύθερος, είχε προταθεί μάλιστα τότε μεταξύ άλλων και σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό (όπως και στις Λάτσιο/Φιορεντίνα, στην Ιταλία) αλλά υπέγραψε τον Σεπτέμβριο (του 2023),πάλι μονοετές συμβόλαιο με τους "Φριουλάνι" κάνοντας μάλιστα μια γεμάτη σεζόν. Τα καλά χρόνια του αδιαμφισβήτητα πολύ ποιοτικού Περέιρα ασφαλώς και είναι... πίσω του, αλλά ο Αλμέιδα (ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν στέκεται/κολλάει σε ηλικλιες) μπορεί να πιστεύει και να ελπίζει πως θα αποδειχθεί ο δικός του... Τάισον (της ΑΕΚ)!



Η  χρηματιστηριακή αξία του "Tούκου" έχει πέσει στα 2.000.000, όταν την εποχή της... Γιουβέντους (2015-16) είχε κάνει limit up στα 19.000.000 ευρώ!! Από την ελληνική πιάτσα agents υποστηρίζουν πως ο Περειρα συμφώνησε με αποδοχές κοντα στα 3.000.000 για δυο χρόνια αλλά και ένα σημαντικό ποσό ως signing bonus!!!

ΑΛΜΕΙΔΑ: Όπως προανέφερα, ο Αλμέιδα ασχολείται προσωπικά, μιλάει ο ίδιος με ποδοσφαιριστές -κυρίως Αργεντινούς - που τους γνωρίζει και θέλει να τους φέρει στην ΑΕΚ. Σύμφωνα ,λοιπόν, με τις πηγές μας δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση Λαμέλα, με τον οποίο φέρεται να συνεχίζει την επικοινωνία (κατά άλλους... ψηστήρι). Άλλωστε και τον Περέιρα τον  "δούλευε" σχεδόν ένα μήνα! Εσχάτως πάντως κυκλοφορεί πως το παλεύει και για τον Χοακίν Κορέα. 



Τον 30χρονο διεθνή Αργεντινό επιθετικό (σεντερ φορ, δεύτερος στραικερ και αριστερός εξτρεμ), με τα 6.000.000 σημερινή χρηματιστηριακή αξία, για τον οποίο έχουν ξοδευτεί συνολικά στην καριέρα του 80.000.000 ευρώ σε transfer &loan fees (για μεταγραφές σε Σαμπντόρια, Σεβίλλη, Λάτσιο, Ινετρ). 

Ο Κορέα ανήκει στην Ιντερ, έχει συμβόλαιο μαζί της ως το 2025 ενώ την προηγούμενη σεζόν την πέρασε δανεικός στην Μαρσειγ (με 2.000.000 ευρώ ενοίκιο)!!!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.