Header Ads


"Τελειώνει" τον Πισάρο η ΑΕΚ με απόφαση Αλμέιδα!

"Τελειώνει" τον Πισάρο η ΑΕΚ με απόφαση Αλμέιδα!


Εκτός ομάδας και ο Πισάρο - Τι απόφαση έχει παρθεί

Ο Ροδόλφο Πισάρο παραμένει εκτός ομάδας στην ΑΕΚ με εντολή του Ματίας Αλμέιδα



Η ΑΕΚ προχωρά αυτό το καλοκαίρι σε αλλαγή σελίδας στο ρόστερ της και ήδη έχει προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές, ενώ… έρχονται και οι επόμενες. Ωστόσο, υπάρχουν και τα «κοψίματα» παικτών με συμβόλαιο.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργος Αθανασιάδη κόπηκαν από την προετοιμασία στην Ολλανδία, με εντολή του Ματίας Αλμέιδα που προτίμησε να πάει στο Αλκμάαρ τους νεαρούς γκολκίπερ Θεοχάρη-Αγγελόπουλο. 



Στην Αθήνα είχε μείνει και ο Ροδόλφο Πισάρο (απογοήτευσε πέρυσι), ο οποίος είχε και πρόβλημα τραυματισμού από την περσινή σεζόν. Ωστόσο όταν η ΑΕΚ επέστρεψε στην Αθήνα μετά την προετοιμασία στην Ολλανδία, ο Πισάρο συνέχισε με το δικό του πρόγραμμα εκτός ομάδας πια με απόφαση του Αλμέιδα, του ανθρώπου που τον έφερε στην Ένωση πέρυσι το καλοκαίρι.

Μάλιστα, ο Μεξικανός πηγαίνει στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για προπόνηση διαφορετική ώρα από την ομάδα, όπως και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς. Ο Γιώργος Αθανασιάδης έχει πάρει έξτρα άδεια για να βρει την επόμενη ομάδα του.



Πλέον, τα… παρκαρισμένα συμβόλαια στην ΑΕΚ με παίκτες που δεν υπολογίζονται και δεν έχουν λυθεί τα συμβόλαια τους, ξεπερνούν τα 3 εκατ.ευρώ! Δείγμα ότι η διοίκηση του Μάριου Ηλιόπουλου είναι αποφασισμένη να κάνει πράξη τα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα για τη δημιουργία μίας νέας πολύ ποιοτικής ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.