Header Ads


Η απόφαση στην ΑΕΚ για τα μεταγραφικά ενόψει Ίντερ Εσκάλδες!

Η απόφαση στην ΑΕΚ για τα μεταγραφικά ενόψει Ίντερ Εσκάλδες!


Στα μεταγραφικά της ΑΕΚ υπάρχει κινητικότητα και συνεχής αναζήτηση, αλλά όχι ιδιαίτερη εξέλιξη με την Ένωση να έχει στρέψει την προσοχή της στην ρεβάνς του Conference League με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες.

Η ΑΕΚ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί μεταγραφικά για την θέση του αριστερού μπακ και του φορ, ωστόσο επί της παρούσης στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ρεβάνς της Ανδόρας. 


21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ένα ματς ιδιαίτερο όχι μόνο λόγω του σκορ στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου το 4-0 έγινε 4-3, αλλά και λόγω των συνθήκων υπό τις οποίες θα διεξαχθεί. 

Η ΑΕΚ θα παίξει σε υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων, πράγμα που αυτός μεγαλώνει τον συντελεστή δυσκολίας. 

Αν και στην ΑΕΚ είναι σίγουροι πως η εικόνα της ομάδας θα είναι εντελώς διαφορετική με την Ένωση να παίρνει τη 2η νίκη και να «καθαρίζει» την πρόκριση,.



Η ΑΕΚ, λοιπόν, προετοιμάζεται για το ματς της Ανδόρας και στα μεταγραφικά ναι μεν υπάρχει κινητικότητα, αλλά όχι συγκεκριμένη εξέλιξη. Η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά για τον επιθετικό με τον Κορέα όσο δεν κλείνει σε ομάδα να παραμένει στο προσκήνιο. 

Είναι, άλλωστε, ένας παίκτης που θέλει σαφέστατα ο Ματίας Αλμέιδα  αναγνωρίζοντας, ωστόσο, τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν!

Όσο για τον μπακ, δεν γίνει γνωστό μετά τον Γιαννούλη κάποιο όνομα, ενώ μπορεί να έπαιξε το όνομα του Κυριακόπουλου, αλλά ήταν ευθύς εξ αρχής πολύ δύσκολο να προχωρήσει, με δεδομένες και τις απαιτήσεις της Μόντσα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.