Header Ads


Αλμέιδα: «Μεγαλύτερη μεταγραφική ανάγκη τώρα ένα δεξί μπακ!»

Αλμέιδα: «Μεγαλύτερη μεταγραφική ανάγκη τώρα ένα δεξί μπακ!»


Ο Ματίας Αλμέιδα για τις μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ

Ο Ματίας Αλμέιδα από το Μπουργκ Χάαμσταντ μίλησε και για τις μεταγραφικές ανάγκες της ΑΕΚ. Εκεί ξεκάθαρα ο ίδιος έθεσε ως Νο1 στόχο πια για την Ένωση την απόκτηση δεξιού μπακ, καθότι αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο ο Λάζαρος Ρότα εκεί.



– Τι ορίζεται ως μεγαλύτερη μεταγραφική ανάγκη μετά από αυτό το διάστημα προετοιμασίας;

«Έχουμε έναν δεξιό μπακ, όποτε θα χρειαζόμασταν έναν ανταγωνισμό. Έναν ποδοσφαιριστή, να ανταγωνίζεται τον Ρότα που πάει πολύ καλά.  Στις υπόλοιπες θέσεις έχουμε ποδοσφαιριστές αλλά όλες ομάδες που θέλουν να αυξήσουν την ποιότητα χρειάζονται κι αλλά χαρακτηριστικά. Λέω αυτή τη θέση, γιατί δεξιά, υπάρχει μόνο ένας. Θα μπορούσα να πω κι άλλες θέσεις αλλά αν πω, οι παίκτες θα αξίζουν τα δίπλα. Εμείς συνεχίζουμε την έρευνα για τις ενισχύσεις που θελουμε. Το θέμα είναι να έρθουν οι παίκτες, ενδεχομένως όταν έρθουν, η ομάδα θα έχει ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της. Γι’ αυτό λέω, οι ημερομηνίες, όπως είναι τώρα, δεν είναι καλά οργανωμένες, όχι μόνο για την ΑΕΚ, προφανώς για όλες τις ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου».



– Δεξιά δεν διπλασιάζεται η τιμή γιατί έχει κλείσει ήδη δεξί μπακ;

«Είδατε κάποιον σήμερα εδώ; Που ήταν (γέλια); Ακόμα όχι. Την μέρα που θα είναι στην προπόνηση θα έχουμε κλείσει».

–  Πολλά κομμάτια του παζλ λείπουν, πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε την ομάδα, με αυτά τα νέα κομμάτια που θα ενσωματωθούν στην Αθήνα;

«Αυτή τη στιγμή έχουμε δύο νέα πρόσωπα που είναι μαζί μας, παίζουμε σε 2 εβδομάδες και έχουμε ένα πολύ σημαντικό. Στο ποδόσφαιρο, κανείς δεν κάνει μαγικά. Οι παίκτες που θα έρθουν θα χρειαστούν να προσαρμοστούν σε έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης και σε ένα διαφορετικό σχήμα. Μακάρι η προσαρμογή τους να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.



Όταν έφτασα στην ΑΕΚ, μια από τις πρώτες μου δηλώσεις σε εσάς ήταν το πόσο σημαντικό στοιχείο είναι για’ μένα η προετοιμασία. Στην προετοιμασία της πρώτης χρονιάς που μας έδωσε τη δυνατότητα να κερδίσουμε δυο τίτλους είχαμε μαζί σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές. Την άλλη, όχι. Στην φετινή προετοιμασία ήρθαν κάποιοι παίκτες προς το τέλος, φέραμε αρκετούς νεαρούς, αλλά αυτοί οι νεαροί δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Ακολούθησαν μια διαδικασία ιδανική για εκείνους και είναι καλό για εκείνους. Σίγουρα όμως προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες και σε κάποιες περιπτώσεις δεν εξαρτάται από εμάς το πότε θα έρθουν οι παίκτες».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.