Header Ads


Η δήλωση όλο νόημα Λιούμπισιτς μετά το ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες!

Η δήλωση όλο νόημα Λιούμπισιτς μετά το ΑΕΚ-Ίντερ Εσκάλδες!


Όλα όσα είπε ο Κροάτης μετά το 4-3 επί της Ίντερ ντ' Εσκάλδες

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote o Ρόμπερτ Λιούμπισιτς τόνισε ότι η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη της και τόνισε ότι στην Ανδόρα πρέπει να παίξουν όμως στο πρώτο ημίχρονο.



«Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Στο πρώτο μέρος κάναμε όλα όσα θέλαμε, σκοράραμε τρία γκολ. Φτάσαμε στο 4-0 θα μπορούσαμε να βάλουμε πέντε, έξι αλλά δεν έγινε. Κάναμε δύο λάθη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο τα λάθη σου πληρώνεις.

Αν ξεκινήσουμε στον επαναληπτικό σαν το πρώτο μέρος πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σίγουρα θα είναι δύσκολο αγώνας σε συνθετικό χλοοτάπητα αλλά ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε.



Για το γεγονός ότι ξεκίνησε βασικός: «Κάθε παίκτης έρχεται για ανταγωνισμό. Μου αρέσει αυτό. Όλοι οι νέοι παίκτες που έρχονται, κι εγώ, θα παλέψουμε για μια φανέλα βασικού. Εγώ ξέρω ότι θα δώσω τη μάχη μου για να πάρω τη φανέλα βασικού αλλά φυσικά η τελική επιλογή του προπονητή».

Για τη θέση που του αρέσει να παίζει είπε: «Νομίζω ότι αυτό που έπαιξα σήμερα, στο 10 ή στο 8 box to box. Όταν είμαι κοντά στον Λιβάι να βρίσκομαι στο σωστό σημείο».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.