Header Ads


Χωρίς Μίλσον η προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Χωρίς Μίλσον η προετοιμασία της Μακάμπι Τελ Αβίβ!


Όπως αναφέρει η ισραηλινή ιστοσελίδα, one.co.il, το μέλλον του Μίλσον στην Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι στον αέρα, ενώ ο παίκτης δεν βρίσκεται στην Πολωνία, όπου η ομάδα του, πραγματοποιεί την προετοιμασία της.

Όλα ανοιχτά είναι με την περίπτωση του Φελίσιο Μίλσον. Η ισραηλινή σελίδα, one.co.il, αναφέρει πως το μέλλον του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι στον... αέρα. Δεν είναι παρών στην πρώτη μέρα της προετοιμασία της ομάδας του στην Πολωνία, ενώ δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα παρευθεί σε αυτήν, πιέζοντας για την μεταγραφή του.



Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο ατζέντης του 24χρονου αριστερού εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Ελλάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η παρουσία του στη χώρα μας να συνδέεται με συζητήσεις με την ΑΕΚ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Ο Μίλσον πυροδότησε ακόμη περισσότερο την φημολογία, καθώς το Σάββατο (29/6) ανέβασε story με ένα εισιτήριο, αγνώστου προορισμού.



Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ από το καλοκαίρι του 2023 και έχει συμβόλαιο με τους Ισραηλινούς έως το 2026 με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη έτος. Φέτος ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες με 40 συμμετοχές και επτά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.