Header Ads


Η ΑΕΚ πυροδοτεί την βόμβα με Λαμέλα!

Η ΑΕΚ πυροδοτεί την βόμβα με Λαμέλα!


Προφορική συμφωνία σε όλα με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, αναμένονται τα επίσημα έγγραφα για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Ερικ Λαμέλα! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 επιβεβαιώνονται τα δημοσιεύματα απο την Αργεντινή αφού ο 32χρονος διεθνης μεσοεπιθετικός συμφώνησε προφορικά σε όλα με την ΑΕΚ για τριετές συμβόλαιο. 



Η συμφωνία σφραγίστηκε με την προσφορά τριετούς συμβολαίου στον Λαμέλα με ενα ποσό που ξεπερνάει τα 2.000.000 για κάθε χρόνο. 

Η συμφωνία  αναμενεται να γινει επίσημη μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα ξεκινήσει η διαδικασία άφιξης του παίκτη για υπογραφές και παρουσίαση. Με την απόκτηση του Λαμέλα ο Μαριος Ηλιοπουλος θα κανει πραγματικότητα την πιο σφοδρή επιθυμία του Ματίας Αλμειδα όπως ειχε γινει και πέρυσι με την απόκτηση του Πινεδα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ασχολήθηκε προσωπικά με αυτή την υπόθεση εδώ και πολυ καιρό. 



Μαλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η έλευση Λαμέλα θα αλλάξει το αγωνιστικό πλάνο αφού αυτός αναμένεται να είναι ο αντί - Αραούχο αν η ΑΕΚ συνεχίσει να αγωνίζεται με 4-2-3-1. Θα είναι ο παίκτης πίσω απο τον φορ αφού εκτός της τεράστιας ποιότητας του ίσως πολλοί αγνοούν πως είναι αγκρέσιβ επιπέδου Αραούχο ισως και περισσότερο στο κομμάτι του press. 

Ο Περέιρα πιθανότατα θα αξιοποιηθεί σε άλλη θεση αφού όπως εξήγησε και ο Αλμειδα στη συνέντευξη του παίζει σε πολλές θέσεις στον άξονα και στα ακρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Όλα αυτά βέβαια θεωρητικά. Προέχει να ολοκληρωθεί και τυπικά η τεράστια μεταγραφή και όλα τα αλλα θα ξεκαθαρίσουν μεσα απο τις προπονήσεις. 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.