Header Ads


Αποκάλυψη για παίκτη της ΑΕΚ: "Περιμένει πρόταση για να αποχωρήσει"

Αποκάλυψη για παίκτη της ΑΕΚ: "Περιμένει πρόταση για να αποχωρήσει"


Ρεπορτάζ στο εξωτερικό με πρωταγωνιστή ποδοσφαιριστή της Ένωσης το οποίο αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα, μιας και περιμένει πρόταση.



Μόλις έναν χρόνο φαίνεται ότι θα κρατήσει η συνεργασία της ΑΕΚ με τον Μεξικανό ποδοσφαιριστή, μιας και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί φέρνει εξελίξεις όπως άλλωστε αναφέρει και το ρεπορτάζ του postadeportes.com, από την πατρίδα του παίκτη, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Λατίνος προπονείται μόνος του και η Ένωση περιμένει πρόταση για να τον πουλήσει.




«Μόλις ένα χρόνο μετά την άφιξή του στην ΑΕΚ, η περιπέτεια του Ροδόλφο Πισάρο έλαβε απότομα τέλος, αφού έμεινε εκτός ομάδας για την επόμενη σεζόν λόγω κακής απόδοσης. Ο Αλμέιδα επιβεβαίωσε στον ελληνικό Τύπο ότι ο πρώην διεθνής με το Μεξικό δεν θα είναι μέλος της ομάδας για την επόμενη σεζόν.



Ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής των Τσίβας και Μοντερέι συνεχίζει μόνος του τις προπονήσεις του στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, ενώ περιμένει να έρθει επίσημη πρόταση για τις υπηρεσίες του αυτό το καλοκαίρι, που μπορεί να τον επαναφέρει στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο λόγω της έλλειψης ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της Ευρώπης», αναφέρει το ρεπορτάζ για τον Ροδόλφο Πισάρο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.