Header Ads


Οι επόμενες μεταγραφές της ΑΕΚ μετά την «τρέλα» με Λαμέλα!

Οι επόμενες μεταγραφές της ΑΕΚ μετά την «τρέλα» με Λαμέλα!


Η ΑΕΚ ολοκληρώνει τη μεγάλη μεταγραφή του Έρικ Λαμέλα και συνεχίζει δυναμικά για τις δύο ανάγκες που απομένουν προκειμένου να συμπληρωθεί το πρώτο κομμάτι του αγωνιστικού της σχεδιασμού.



Πανζουρλισμός για Έρικ Λαμέλα επικράτησε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Παρασκευής! Όπως διαπιστώσατε οι οπαδοί της ΑΕΚ τον υποδέχθηκαν με αποθεωτικό τρόπο δημιουργώντας... πανικό!

Αυτήν την «τρέλα» μάλιστα μετέφερε σε ρεπορτάζ της και η Ole, που στάθηκε στο ότι οι Λαμέλα, Περέιρα και Αλμέιδα ξανασμίγουν στην Ένωση. Ο Λαμέλα ενθουσιασμένος από το ζεστό καλωσόρισμα των φίλων της Ένωσης ανέβαζε βίντεο στα social media και έχοντας «πατήσει» πλέον στην Αθήνα ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους κιτρινόμαυρους.





Η ΑΕΚ τελειώνει με αυτή τη σπουδαία μεταγραφή με τον Αργεντινό άσο να προχωράει εντός της ημέρας με τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια να ανακοινώνεται υπογράφοντας το ηγεμονικό συμβόλαιο τριετούς διάρκειας που έχει συμφωνήσει.

Μετά τον Λαμέλα η ΑΕΚ κινείται και για την προσθήκη των δύο επόμενων σημαντικών κομματιών του παζλ που αφορούν το πρώτο κομμάτι του αγωνιστικού σχεδιασμού διότι ως το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ποτέ δεν ξέρεις τι ανάγκες προκύπτουν. Οι βασικές προτεραιότητες που απομένουν πλέον είναι αυτές του αριστερού μπακ και του φορ.



Για το αριστερό άκρο της άμυνας, τις τελευταίες μέρες έχει επανέλθει δυνατά στο προσκήνιο το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος φαίνεται να καταλήγει άμεσα στην απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η ΑΕΚ γενικότερα έχει δουλέψει σημαντικές περιπτώσεις αριστερών ακραίων αμυντικών στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ματίας Αλμέιδα επιδιώκοντας μια ουσιαστική αναβάθμιση στη θέση αυτή. Το βράδυ της Παρασκευής μάλιστα ένα follow του Μάρκος Ακούνια της Σεβίλλης που γνωρίζει άριστα τον Λαμέλα έβαλε... φωτιά καθώς ο 32χρονος Αργεντινός διεθνής ακολούθησε την ΑΕΚ στα social.

Η θέση που «καίει» βέβαια εδώ και αρκετό διάστημα μέσα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι εκείνη του φορ καθώς για την κορυφή της επίθεσης υπάρχει μόνο ο Λιβάι Γκαρσία και η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε προσθήκη ενόψει και των επόμενων προκριματικών γύρων στο Conference League.

Και εδώ οι περιπτώσεις που προσπαθεί η ΑΕΚ είναι επίσης σημαντικές καθώς η στόχευση που υπάρχει είναι η ενίσχυση με έναν ικανό επιθετικό. Αυτή του Χοακίν Κορέα της Ίντερ είναι ένδειξη ότι οι κιτρινόμαυροι κινούνται στο πάνω ράφι, με τα ιταλικά ρεπορτάζ και χθες να τονίζουν ότι η Ένωση θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.