Header Ads


Μπαράζ δημοσιευμάτων για ΑΕΚ και Κορέα στην Ιταλία!

Μπαράζ δημοσιευμάτων για ΑΕΚ και Κορέα στην Ιταλία!


Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των Ιταλών η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Χοακίν Κορέα ως δανεικό από την Ίντερ.

Ψηλά στο μεταγραφικό μπλοκάκι της ΑΕΚ βρίσκεται σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα ο Χοακίν Κορέα. 



Η Ένωση έχει ήδη κλείσει τις μεταγραφικές υποθέσεις των Κοϊτά, Στρακόσα και Περέιρα και παράλληλα δουλεύει και τις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχει στα «ραντάρ», με τον Κορεά να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που η Ένωση εξετάζει σοβαρά σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Μετά την είδηση του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, το Sky Italia έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις επαφές που φέρονται να έχουν γίνει ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ίντερ για τον 29χρονο επιθετικό. Σύμφωνα με το γνωστό ιταλικό Μέσο η Ένωση θέλει να αποκτήσει τον Κορέα ως δανεικό. 

Ο Αργεντινός επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε και οι «νερατζούρι» θέλουν να τον παραχωρήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.



Μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι η ΑΕΚ η οποία μάλιστα τονίζεται ότι έχει ήδη κάνει επαφές με τη διοίκηση της Ίντερ για το ενδεχόμενο του δανεισμού του 29χρονου φορ. Οι «νερατζούρι» επιθυμούν να παραχωρήσουν τον Κορέα με κανονική μεταγραφή ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο νέο δανεισμού, παρότι το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025. Ουσιαστικά η Ίντερ θέλει πρωτίστως να αδειάσει χώρο στο μισθολόγιο της, κάτι που αναμένεται να συμβεί σε περίπτωση αποχώρησης του Κορέα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.