Header Ads


Αποκάλυψη "βόμβα" για Ντι Μαρία και μεγάλη ελληνική ομάδα!

Αποκάλυψη "βόμβα" για Ντι Μαρία και μεγάλη ελληνική ομάδα!


Τι έγινε γνωστό πριν λίγο
Σύμφωνα με την σελίδα «Doble Amarilla» στο Twitter που έχει περισσότερους από 68.000 ακόλουθους με τους συντελεστές της να έχουν και εκπομπή στον αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό «DSports Radio 103.1 FM» ο Ντι Μαρία απέρριψε πριν από μερικές ημέρες πρόταση από ελληνικό σύλλογο.



Ο Ντι Μαρία που φέρεται να έχει αποφασίσει να μείνει στην Μπενφίκα για ακόμη έναν χρόνο, φέρεται να έριξε αρκετές «πόρτες». Και αυτό γιατί όπως αναφέρεται στο tweet πριν από μερικές ημέρες ο εμπειρότατος άσος απέρριψε προτάσεις όχι από την χώρα μας, αλλά και από την Τουρκία και την Σαουδική Αραβία. Και αυτές την στιγμή που έπαιζε έντονα το σενάριο να αποχωρήσει από την Μπενφίκα και να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και την Ροσάριο Σεντράλ, πράγμα που τελικά δεν έγινε.



«Σύμφωνα με πληροφορίες του «dobleamarilla» ο Ντι Μαρία αρνήθηκε προτάσεις από το ελληνικό ποδόσφαιρο, την Τουρκία και την Σαουδική Αραβία», αναφέρεται στο tweet.

Να επισημανθεί, βέβαια, πως δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στο ποια είναι η ελληνική ομάδα που του κατέθεσε προσφορά.





Να θυμίσουμε, βέβαια, πως το 2007 ο Αστέρας είχε φθάσει κοντά στην απόκτηση του Ντι Μαρία. Ήταν τότε που είχε ανέβει στα σαλόνια. Με αρχισκάουτερ τον Χρήστο Τσιρίκα, η ομάδα της Τρίπολης εντοπίζει αρκετά ταλέντα, με ένα από αυτά να είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο νυν άσος της Γιουβέντους, εντυπωσιάζει με τα χρώματα της Ροσάριο Σεντράλ και ο Έλληνας σκάουτερ τον προτείνει με τις καλύτερες προδιαγραφές στον Αστέρα Τρίπολης. Δυστυχώς, για αρκετούς λόγους, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν παίρνει το αεροπλάνο για τη χώρα μας και η ιστορία των δύο πλευρών, σταματάει εκεί.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.