Header Ads


Η δήλωση όλο νόημα δημοσιογράφου της ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία και πέναλτι!

Η δήλωση όλο νόημα δημοσιογράφου της ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία και πέναλτι!


Στη χαλαρότητα που παρουσίασε σε κάποιες φάσεις του αγώνα η ΑΕΚ στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στα συμπεράσματα που βγήκαν μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 4-3 επί της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



Συζητώντας με τον Μιχάλη Τσόχο, έκανε λόγο για ένα ματς που δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ακόμη και στα θετικά σημεία που παρουσίασε η «Ένωση», επισημαίνοντας ότι κρατάς μόνο την ένταση που έβγαλαν οι παίκτες στο τέλος.

Παράλληλα, στάθηκε σε κάποιες φάσεις για τις οποίες τόνισε ότι προκαλούν ανησυχία και δείχνουν ότι υπήρξε χαλαρότητα και μια κακή ψυχολογία: αυτή στο τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων, αλλά και μια στιγμή στις αρχές του δευτέρου μέρους όπου ο Μουκουντί μπορεί να κάνει λάθος, όμως, δεν είναι σωστά τοποθετημένη η άμυνα και ο Στρακόσα αναγκάζεται να κάνει μια απόκρουση από κοντά.



Επίσης, υπογράμμισε ότι σηκώνουν κουβέντα τα χαμένα πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία, σχολιάζοντας για το χτεσινό ότι έκανε κακό στην ΑΕΚ, καθώς θα μπορούσε να κάνει το σκορ στη συνέχεια ακόμη και 6-1.

Τέλος, ανέφερε ότι όλο αυτό μπορεί να βγει και σε καλό για τον «δικέφαλο», αφού πρέπει τσιτώσει την ομάδα ενόψει της συνέχειας και θα δώσει άλλο ενδιαφέρον ενόψει της ρεβάνς, για την οποία επισήμανε ότι θα χρειαστεί προσοχή και διαφορετική νοοτροπία σε όλα τα επίπεδα.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.