Header Ads


Αλμέιδα: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Ηλιόπουλο, για αυτό και συνεχίζω στην ΑΕΚ!»

Αλμέιδα: «Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον Ηλιόπουλο, για αυτό και συνεχίζω στην ΑΕΚ!»


Ο Ματίας Αλμέιδα αναφέρθηκε και στην συνεργασία που έχει στην ΑΕΚ με τον νέο ιδιοκτήτη Μάριο Ηλιόπουλο

Μιλώντας με τους δημοσιογράφους απεσταλμένους στην Ολλανδία ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε ξανά για τον κ.Ηλιόπουλο και αναφέρθηκε στην συνεργασία τους, ενώ τόνισε ότι επειδή υπάρχει καλή συνεργασία συνεχίζει στην ομάδα και ο ίδιος.

Ακολούθως, ο Αργεντίνος προπονητής της ΑΕΚ μίλησε και για το περσινό πρωτάθλημα και το πως χάθηκε ο περσινός τίτλος.



Ο Αλμέιδα για τον Ηλιόπουλο και το περσινό πρωτάθλημα

– Έχει περάσει ένα πρώτο διάστημα με τον νέο ιδιοκτήτη, πως είναι η συνεργασία μαζί του, όχι μόνο στα μεταγραφικά, γενικότερα;

«Είναι καλή. Έχουμε επικοινωνία κάθε 4-5 μέρες. Υπήρξαν πολλές βιντεοκλήσεις αυτό το χρονικό διάστημα μαζί επίσης και με τους διοικούντες. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση με όλους. Γι’ αυτό και εγώ συνεχίζω στην ΑΕΚ. Αισθάνομαι άνετα εδώ.»

– Τι γεύση σας έχει αφήσει η περσινή σεζόν με τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα και τι θα θέλατε να κάνετε στην χρονιά που έρχεται;



«Θέλω να είμαστε νικητές. Θα ξαναείμαστε σίγουρα ανταγωνιστικοί και το σημαντικό είναι να αποκτήσουμε ρυθμό γρήγορα. Στόχος είναι όμως οι παίκτες να έχουν πάθος και να σεβασμό για τη φανέλα».

– Τι πρέπει να έχει παραπάνω η ΑΕΚ για να πετύχει ξανά;

«Την περσινή χρονιά δεν αλλάξαμε πολύ. Εμείς ήμασταν που χάσαμε το πρωτάθλημα. Όποτε, αν είσαι σε καλό δρόμο, γιατί να πάρεις άλλον δρόμο; Μόλις τελείωσε πέρυσι το πρωτάθλημα, η πρώτη κουβέντα που κάναμε, ήταν πως όλοι πλέον θα κοιτάνε για να δουν πως παίζει η ΑΕΚ. Και τελικά δεν το βρήκαν! Ο ΠΑΟΚ πήρε το Πρωτάθλημα αλλά εμείς αφήσαμε βαθμούς εύκολους και θα μπορούσαμε να είμαστε ξανά Πρωταθλητές. Όλες οι ομάδες χρειάζονται χρόνο. Απαιτείται ένας χρόνο για τους παίκτες για τους προπονητές, οπότε αν συνεχίζουν όλα ίδια, οι παίκτες κουράζονται με τον προπονητή και ο προπονητής με τους παίκτες. Όταν υπάρξουν αλλαγές, υπάρχει νέα ενέργεια. Και σας δίνω παράδειγμα, αν έρθει ένας νέος προπονητής, οι παίκτες που παίζουν λιγότερο έχουν άλλη ενέργεια.  Το αισθάνθηκα και εγώ σαν παίκτης. Όταν έρχονται νέοι παίκτες και ένας προπονητής έχει όρεξη να είναι κάπου, όπως εγώ, θα κοιτάξει τη λεπτομέρεια καθώς με τους νέους παίκτες ξεκινά ένας νέος ανταγωνισμός. Αυτοί που είναι εδώ 2 χρονιά με γνωρίζουν. Αυτοί που έρχονται, οι καινούργιοι,  θα με γνωρίζουν. Ο τρόπος που αισθάνομαι και σκέφτομαι το ποδόσφαιρο όμως παραμένει ο ίδιος. Και μιλάω με πράξεις. Δεν με ενδιαφέρει το νταμπλ, το ποδόσφαιρο είναι το σήμερα. Αυτός που πρέπει να κάνει τα λιγότερα λάθη είμαι εγώ. Θα πρέπει να πάρω σωστές αποφάσεις και όχι να είμαι πολύ κοντά στους παίκτες γιατί τους αγαπώ υπερβολικά, που ξέρουν ότι συμβαίνει… Εγώ θα πρέπει να απαιτήσω πράγματα. Αν ζητάμε να έρθουν παίκτες είναι για να μπορέσουν και αυτοί που είναι ήδη εδώ να βελτιωθούν και γνωρίζουν όλοι πως κανείς δεν έχει τη θέση του κλειδωμένη».



– Τι σας πίκρανε περισσότερο, το ότι χάθηκε το πρωτάθλημα ή το ότι η ομάδα δεν μπόρεσε να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Ζω στην Ελλάδα. Το πρωτάθλημα! Μου αρέσει να είμαι πρωταθλητής. Έπειτα στην Ευρώπη, πρόκειται να αντιμετωπίσεις ομάδες με διαφορετικά μπάτζετ από’ σένα και μπορώ να σας δώσω ένα παράδειγμα. Ένας ποδοσφαιριστής που θες να αποκτήσεις, μπορεί να πληρωθεί άλλου περισσότερο. Αυτό, είναι μια μάχη για εμάς. Ένας ποδοσφαιριστής, για να έρθει στην Ελλάδα, θα περιμένει μέχρι την τελευταία ημέρα που θα κλείσει η αγορά…»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.