Header Ads


Έφυγε από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην ΑΕΚ!

Έφυγε από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην ΑΕΚ!


Ο εργοφυσιολόγος, Δημήτρης Στεργιόπουλος επιστρέφει στην ΑΕΚ, αφού παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να επιστρέψει στις τάξεις του «δικεφάλου».

Ο Στεργιόπουλος ήταν στην Ένωση από το 2013 έως το 2020 έχοντας χρέη εργοφυσιολόγου των ακαδημιών της ΑΕΚ και υπεύθυνος του προγράμματος εκγύμνασης.

Έχει γνωριστεί ήδη με τον Ματίας Αλμέιδα και τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταβεί και στην Ολλανδία.




ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι διδακτορικός ερευνητής PhD (Cand) στην Εργοφυσιολογία (ΣΕΦΑΑ ΕΚΠΑ, Αθήνα) από το 2017. Έχει παρουσιάσει πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες σε αρκετά συνέδρια και συμμετείχε ως προσκεκλημένος ομιλητής στην επιστημονική διημερίδα αθλητικών κακώσεων της ΠΑΕ  ΑΕΚ. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B.



Η πρόοδος του Δημήτρη Στεργιόπουλου τα τελευταία χρόνια στον τομέα του είναι πράγματι εντυπωσιακή. Είναι καθηγητής Πανεπιστημένου, ενώ, μόλις πριν από ακριβώς έναν χρόνο συμμετείχε ως ομιλητής στο Γκρόνιγκεν της Ολλανδίας για το Παγκόσμιο Συνέδριο Ποδοσφαίρου.

Εκεί  παρουσίασε ορισμένα από τα κύρια ευρήματα της μελέτης του, τα οποία σχετίζονται με κρίσιμους παράγοντες κόπωσης στο  ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα την επίδραση των αεροπορικών ταξιδιών μικρής διάρκειας (για παράδειγμα πτήσεις για Ευρωπαϊκούς αγώνες Champions League) σε φυσιολογικούς δείκτες αλλά και στην απόδοση των αθλητών υψηλού επιπέδου.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.