Header Ads


Αλμέιδα: «Μίλησα με τον Πινέδα, είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα, ποτέ δεν δήλωσε ότι θα φύγει!»

Αλμέιδα: «Μίλησα με τον Πινέδα, είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα, ποτέ δεν δήλωσε ότι θα φύγει!»


Ο Ματίας αποκαλύπτει την επικοινωνία που είχε με τον Ορμπελίν Πινέδα και την οικογένεια του και βάζει τέλος στην μεξικανική «σαπουνόπερα».

Τέλος στην «σαπουνόπερα» των τελευταίων ημερών που ξεκίνησε από το Μεξικό σχετικά με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα και το ενδιαφέρον της Μοντερέι βάζει ο Ματίας Αλμέιδα. 



Ο Πελάδο, στην απολογιστική συνέντευξη που έδωσε εδώ στην Ολλανδία, αποκάλυψε την τελευταία επικοινωνία που είχε τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με την οικογένεια του, όπου του μετέφεραν όπως είπε, πως «είναι χαρούμενοι που γυρίζουν στην Ελλάδα». Παράλληλα πρόσθεσε πως ποτέ ο Ορμπελίν δεν είπε, πως θέλει να φύγει από την ΑΕΚ… 



Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ματίας Αλμέιδα για τον Ορμπελίν Πινέδα: 

-Πότε περιμένετε τον Πινέδα να μπει στην προετοιμασία; Έχει αλλάξει κάτι, είχατε κάποια νέα κουβέντα μαζί του;

«Μίλησα μαζί του, του έδωσα 3-4 ημέρες ακόμα ρεπό, λαμβάνοντας υπόψιν ότι ήταν 2 χρονιά που δεν είχε κάνει 5 μέρες σερί διακοπές. Τον περιμένω…».



-Αν έρθει ο Ορμπελίν και σας εκφράσει αυτό που διαβάσαμε από τον μάνατζερ του, περί επιθυμίας της οικογένειας να πάει στο Μεξικό ποια θα είναι η στάση σας;

«Εχω μιλήσει ήδη. Μίλησα και με τον ίδιο και με την οικογένεια του (σε ανοιχτή ακρόαση) και είναι χαρούμενοι που γυρίζουν στην Ελλάδα. Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές η οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών, εκτίθενται λόγω μιας κατάστασης. Ο Ορμπελίν, ποτέ δεν δήλωσε ότι θέλει να φύγει».

-Άρα το ζήτημα θεωρείται λήξαν;

«Εγώ τον περιμένω για να κάνει προπόνηση. Προφανώς, εγώ δεν είμαι ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, ούτε είμαι  κάποιος για να του δώσω το ελεύθερο να φύγει. Όπως δεν είμαι ιδιοκτήτης κανενός. Πρόκειται για καλό παίκτη και πάντα θα τον ζητούν άλλα κλαμπ. Είναι φυσιολογικό στους καλούς παίκτες να φτάνουν προτάσεις. Από εκεί και πέρα, την ανάλυση αυτή θα την κάνουν αυτοί που πρέπει».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.