Header Ads


Κατακεραυνώνει Τσάλοφ ο Σιρόκοφ: «Aν το όνειρο του είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ τον λυπάμαι»

Κατακεραυνώνει Τσάλοφ ο Σιρόκοφ: «Aν το όνειρο του είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ τον λυπάμαι»


Ευθείες βολές κατά του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ, Φέντορ Τσάλοφ, εξαπέλυσε ο βετεράνος Ρώσος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός διευθυντής της Σατούρν, Ρόμαν Σιρόκοφ!

Αντίθετος με την επιθυμία του Φέντορ Τσάλοφ δήλωσε μέσω σκληρών τοποθετήσεων, ο τεχνικός διευθυντής της Σατούρν, Ρόμαν Σιρόκοφ!



Ο βετεράνος Ρώσος κεντρικός αμυντικός και άλλοτε αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά αν ο Τσάλοφ αγωνιστεί σε ομάδα της Ανδόρας, του Λουξεμβούργου ή της Λευκορωσίας, καθώς και αυτές συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Μάλιστα, ο Σαρόνοφ σε ένα... παραλήρημα, τόνισε ότι αν το όνειρο του Τσάλοφ είναι να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ τον «λυπάται».

Αναλυτικά:



«Αν αυτό είναι το όνειρο του, τον λυπάμαι. Αν το όνειρό του είναι να παίξει στον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω πώς να το χαρακτηρίσω. Δεν έχω λόγια. Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο δυνατή - παίζεις στην πατρίδα σου, στην ομάδα σου. ΠΑΟΚ - τι είναι αυτό; Ευρωπαϊκές διοργανώσεις; Έτσι και στη Λευκορωσία υπάρχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μόλις έπαιξαν και έχασαν από τον Άγιο Μαρίνο. Πήγαινε εκεί, εκεί υπάρχουν επίσης ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανδόρα, Λουξεμβούργο - επίσης έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.