Header Ads


«Η ΑΕΚ θα πιέσει την 'Ιντερ για την μεταγραφή του Κορέα»

«Η ΑΕΚ θα πιέσει την 'Ιντερ για την μεταγραφή του Κορέα»


Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στην Ιταλία με επίκεντρο τον επιθετικό της Ίντερ, Χοακίν Κορέα και την ΑΕΚ.

Και πάμε να δούμε σε τι ακριβώς αναφερόμαστε; Σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της Corriere Dello Sport που επικαλείται, βέβαια και το σαββατιάτικο (6/7) ρεπορτάζ του Sky Italia, «ο Κορέα είναι ο βασικός στόχος του Αλμέιδα».



Εν συνεχεία στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Κορέα πιθανότατα θα φύγει από την Ίντερ αυτό το καλοκαίρι. 

Γίνεται λόγος για τα πεπραγμένα του την περσινή σεζόν στην Μαρσέιγ, όπου δεν πέτυχε και τονίζεται πως από την στιγμή που οι Μασσαλοί δεν προκρίθηκαν στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ενεργοποιήσαν την οψιόν. 



Αν ήταν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αυτή θα ενεργοποιούταν αυτόματα και πάμε στο ζουμί και στο τι αναφέρεται για το status quo του παίκτη στην Ίντερ, αλλά και το τι ισχύει, σύμφωνα με τους Ιταλούς, για την ΑΕΚ.

«Η Ιντερ θα κάνει ό,τι μπορεί για να πουλήσει οριστικά τον Αργεντινό και όχι να τον δανείσει», αναφέρεται στο ρεπορτάζ. Εν συνεχεία αναφέρεται στο ενδιαφέρον των Κόμο, Φενέρ, Γαλατά και Ρίβερ, αλλά και στο ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία με το ρεπορτάζ να φθάνει στην ΑΕΚ. «Ο Κορέα θα μπορούσε να βρει σανίδα σωτηρίας στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με την Corriere, ο προπονητής του ελληνικού συλλόγου, πρώην μέσος της Ίντερ, Ματίας Αλμέιδα, είναι μεγάλος θαυμαστής του Κορέα. Η ΑΕΚ θα πιέσει για την απόκτηση του Κορέα τις επόμενες ημέρες».



«Η Ίντερ θέλει να πουλήσει τον Κορέα για να αποφύγει απώλεια κεφαλαίου ή τουλάχιστον να ανακτήσει κάτι», αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ.

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως ο Αλμέιδα δέχθηκε μετά το σαββατιάτικο (6/7) φιλικό με την Μπριζ ερώτηση για τον Κορέα και όλα όσα γράφονται και δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. Μία απάντηση που ενδεχομένως να λέει πολλά, αλλά και τίποτα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.