Header Ads


Χιμένεθ: «Συναρπαστικός παίκτης ο Λαμέλα, ο κόσμος της ΑΕΚ θα δεί... σπέσιαλ πράγματα από εκείνον»

Χιμένεθ: «Συναρπαστικός παίκτης ο Λαμέλα, ο κόσμος της ΑΕΚ θα δεί... σπέσιαλ πράγματα από εκείνον»


Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για τον Έρικ Λαμέλα και την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Από τα μπαμ του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού αποτελεί ο Έρικ Λαμέλα. Με συντονισμένες ενέργειες ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Κατάρ φόρεσε τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ, μετά από μεγάλη καριέρα σε Ρόμα, Τότεναμ και Σεβίλλη. 



21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και μπορεί η “Ένωση” να άγχωσε τους φίλους της στο 4-3 με την Ίντερ Εσκάλδες, όμως και με την ενσωμάτωση των προσθηκών της στο άμεσο μέλλον προσβλέπει σε πιο λαμπερή συνέχεια.

Για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό-σταρ μίλησε στη “Real News” ο Μανόλο Χιμένεθ που κατά δήλωσή του, “η Σεβίλλη και η ΑΕΚ είναι πυλώνες και σημείο αναφοράς στη ζωή και την πορεία μου”. Ο Ισπανός νυν προπονητής της Σέρο Πορτένιο τονίζει μεταξύ άλλων από την Παραγουάη όπου εργάζεται πως “η μεταγραφή του Λαμέλα είναι φανταστική κίνηση για την ΑΕΚ που θα την βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό”.



-Δεν θα ρωτήσω τι είδους παίκτης είναι ο Λαμέλα, αλλά πόσο γρήγορα πιστεύετε ότι θα προσαρμοστεί.

“Νομίζω, πολύ γρήγορα. Έχει μακρά θητεία στην Ευρώπη και η αξία του γνωστή σε όλους. Φανταστικός ποδοσφαιριστής, σπουδαίος, με καταπληκτικές δυνατότητες, δεν το συζητώ ότι θα ενισχύσει την ΑΕΚ”.

-Που νομίζετε ότι αποδίδει καλύτερα;



“Παίζει παντού στην επίθεση, και δεξιά και αριστερά και πίσω από τον φορ. Κίνηση διαρκής, έκρηξη και έμπνευση μαζί χαρακτηρίζουν το παιχνίδι του, σούπερ με μια λέξη!”

-Αν γράφατε κάτι για εκείνον, τι θα ήταν;

“Να σκεφτώ (χαμογελάει. Ότι πρόκειται για συναρπαστικό ποδοσφαιριστή, η πρώτη μου σκέψη. Θα τον χαρακτήριζα απολαυστικό στο μάτι του θεατή, ικανό για την πιο περίτεχνη πρωτοβουλία. Γρήγορος, με ντρίμπλα απίστευτη, ευφυής, μοναδικός. Από εκείνους που μου άρεσε πολύ να βλέπω στη Σεβίλλη και στο εξής θα προσπαθώ να παρακολουθώ και να μαθαίνω τα νέα του στην ΑΕΚ, την οποία, όπως καλά ξέρετε, έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου”.

-Σκόρερ ή δημιουργός περισσότερο;

“Θα σας έλεγα και τα δύο. Με τον τρόπο που ελίσσεται εκτός περιοχής ανοίγει χώρο στους συμπαίκτες του, μοιράζοντας τη μπάλα τη στιγμή που πρέπει. Ενώ για την έφεση στο σκοράρισμα που τον διακρίνει θα πρόσθετα κάτι ακόμη, μοιάζει να τον ελκύουν τα δύσκολα γκολ, οι φάσεις που ξεσηκώνουν την εξέδρα και εκστασιάζουν τον θεατή. Υγιής να είναι και ο κόσμος της ΑΕΚ θα δει σπέσιαλ πράγματα από εκείνον (σ.σ. χαμογελάει)

-Από το 1 μέχρι το 100, πόσο δυναμώνει η ομάδα μαζί του;

“Απλή είναι η απάντηση, 100%! Προσφέρει με πολλούς τρόπους και το κυριότερο, δεν είναι στατικός, δεν αργεί, σκέφτεται και δρα ακαριαία. Θα μου επιτρέψετε να το πω ξανά, είναι μια φανταστική μεταγραφή που θα βοηθήσει την ΑΕΚ στον απόλυτο βαθμό”.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.