Header Ads


Νόα - Σλιέμα 7-0: Καθάρισε από το πρώτο ματς και περιμένει ΑΕΚ

Νόα - Σλιέμα 7-0: Καθάρισε από το πρώτο ματς και περιμένει ΑΕΚ


Η Νόα νίκησε εμφατικά με 7-0 την Σλιέμα, και εξασφάλισε επί της ουσίας την πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα μεταξύ ΑΕΚ- Ίντερ Εσκάλδες.

Η ΑΕΚ, έχοντας νικήσει με 4-3 την Ίντερ Εσκαλδές, είναι πολύ κοντά στη πρόκρισή της στον 3ο προκριματικό του Conference League και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αντιμετωπίσει την Νόα, η οποία επικράτησε εντός έδρας στον πρώτο αγώνα με 7-0 με αντίπαλο την Σλιέμα.



Η ομάδα από την Αρμενία έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στην Σλιέμα παίρνοντας προβάδισμα 7 τερμάτων. 

Από νωρίς στον αγώνα η Νόα έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις της σκοράροντας στο 19ο λεπτό, ενώ το πόδι δεν βγήκε ποτέ από το γκάζι και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε ήδη διαμορφωθεί το 3-0. 

Από εκεί και έπειτα, η αναμέτρηση είχε κριθεί ουσιαστικά πριν από τον επαναληπτικό, με τον επιθετικό της Νόα Γκονσαλο Γκεγκόριο μάλιστα να πετυχαίνει χατ-τρικ.



Η ρεβάνς του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις (1/8) στη Μάλτα. Στη συνέχεια, ο αγώνας στον τρίτο προκριματικό της διοργάνωσης με τα δύο ζευγάρια θα διεξαχθεί αρχικά στις (8/8), ενώ ο επαναληπτικός στις (15/8).

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.