Header Ads


Κλαμπ Μπριζ - ΑΕΚ 4-1

Κλαμπ Μπριζ - ΑΕΚ 4-1


Η ΑΕΚ πλήρωσε τα αμυντικά κενά, την αδυναμία να τελειώσει φάσεις και τον… δαιμονισμένο αέρα και έχασε από την Μπριζ – Εξαιρετικό ντεμπούτο από τον Μπρινιόλι

Με ήττα (4-1) ολοκλήρωσε το τρίτο φιλικό προετοιμασίας η ΑΕΚ, κόντρα στην ισχυρή βελγική Μπριζ.



Σε ένα παιχνίδι που καθορίστηκε από τον δαιμονισμένο αέρα που τα σήκωνε όλα στο διάβα του, η Ενωση πλήρωσε τις αδυναμίες στην άμυνα και τα φτηνά λάθη που έδωσαν τρία γκολ στους Βέλγους (παρά την εξαιρετική παρουσία του Μπρινιόλι, που έβγαλε άλλα τόσα και έδειξε ανεπηρέαστος από την απραξία), στο διάστημα που η ΑΕΚ είχε κόντρα τον άνεμο.

Όταν ο αέρας ήταν με το μέρος τους, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ευκαιρίες, αλλά δεν έπαιζαν με μυαλό και έτσι δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.



Στην τρίτη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, είχαμε την ευκαιρία να δούμε δύο νέα πρόσωπα: τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ενωσης και τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, που με προβλήματα τραυματισμού είχε χάσει τα δύο πρώτα ματς. Ο Κροάτης τοποθετήθηκε σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, πίσω από τον Γκαρσία και έχοντας στις πτέρυγες τους Ελίασον και Ζίνι, δεξιά κι αριστερά αντίστοιχα.

Στα αξιοσημείωτα, πως για πρώτη φορά ο Αλμέιδα άλλαξε θέσεις στα δύο στόπερ, με τον Μουκουντί να αγωνίζεται ως δεξιός κεντρικός αμυντικός και ο Μήτογλου στην αριστερή πλευρά. Εμπιστεύτηκε ξανά τον Χατζισαφί στα αριστερά, ενώ όταν βγήκε εκτός με πρόβλημα ο Μουκουντί, ο Ιρανός χρησιμοποιήθηκε ως στόπερ. Αλλά το πιο κομβικό στοιχείο στο πρώτο 45λεπτο ήταν ο δυνατός αέρας, κόντρα στις επιθέσεις της ΑΕΚ, που δυσκόλευε υπερβολικά τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» να κυκλοφορήσουν ή έστω και να απομακρύνουν την μπάλα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.