Header Ads


Αλμέιδα: «Ο Περέιρα παίζει και τις 3 θέσεις πίσω από τον φορ» - Το σχόλιο για Κορέα-Λαμέλα

Αλμέιδα: «Ο Περέιρα παίζει και τις 3 θέσεις πίσω από τον φορ» - Το σχόλιο για Κορέα-Λαμέλα


Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για μεταγραφικά ζητήματα από την Ολλανδία

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν είναι άνθρωπος που κρύβεται. Οτι έχει να το πει, θα το πει εκείνη την ώρα, με ειλικρίνια και σκεπτόμενος τι είναι καλό πρώτα από όλα για το κλαμπ.



Προφανώς και μιλώντας με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ από την προετοιμασία ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά ζητήματα και σχολίασε ονόματα… Μίλησε για τον Ρομπέρτο Περέιρα, ανέλυσε το μεταγραφικό σκεπτικό του και πως θέλει το ρόστερ, ενώ έκανε και ένα μικρό σχόλιο για τους Κορέα και Λαμέλα.

– Η ομάδα βλέπουμε ότι προχωρά σε αναβάθμιση, πόσους παίκτες θα θέλατε να έχετε και αν είναι πρόβλημα ότι στην ίδια θέση θα είναι πολλοί και καλοί παίκτες;



«Μου αρέσει να είναι 2 παίκτες ανά θέση. Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός, λαμβάνοντας υπόψιν πως κάποιοι μένουν εκτός. Εγώ, δίνω προτεραιότητα στο γκρουπ. Υπάρχει ανταγωνισμός όταν είναι δυο παίκτες σε μια θέση ή 3, αν για μια θέση υπάρχουν 4 είναι πρόβλημα. Αυτό το έχουμε συζητήσει όμως. Είμαι ένας προπονητής που δίνω τη δίκη μου οπτική γωνία, με βάση τα χαρακτηριστικά και το σύστημα που παίζω. Σαν προπονητής, φτάνω μέχρι εκεί. Το να έχεις 30 παίκτες δεν είναι ένα κέρδος. Δεν είναι κέρδος γιατί μετά δύσκολα θα σου βγουν νέοι. Σκέφτομαι πολύ το κλαμπ, γι’ αυτό τα λέω αυτά. Αν σκεφτόμουν τον εαυτού μου, θα προσπαθούσα να φέρω παίκτες προκειμένου προστατεύσω την πλάτη μου αλλά η αλήθεια είναι πως η αγάπη μου για την ομάδα είναι πιο βαθιά. Σε αυτή την προετοιμασία έφερα μια ομάδα ολόκληρη από νεαρούς της Β’. Αυτό το έκανα και στην Ρίβερ Πλέιτ. Όταν το έκανα εκεί, η μεγαλύτερη πλειοψηφία από αυτούς που προπονούσα τότε, αργότερα κατέκτησαν το Κόπα Λιμπερταδόρες δύο φορές. Όταν έφυγα από την Μπάνφιλντ είχα κάνει το ίδιο, το πέρασμα μου από την Αμερική ήταν κάτι διαφορετικό, αλλά και εδώ επιθυμώ να κάνω κάτι παρόμοιο. Πολλές φορές βέβαια το ίδιο το αποτέλεσμα είναι αυτό που αλλάζει τα πράγματα. Όποτε εγώ μπορώ να οραματιστώ ένα πρότζεκτ, αλλά ξέρω ότι αν δεν πάρω τρία παιχνίδια συνεχόμενα, τότε υπάρχει μπλέξιμο».



– Για ποια θέση προορίζεται τον Περέιρα;

«Μπορεί να παίξει στα άκρα, αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Είναι παίκτες που προσαρμόζονται, όπως ο Πινεδα για παράδειγμα, ο Γκάτσι, ή ο Χατζισαφί που μπορεί να παίξει και στο κέντρο και στόπερ και μπακ. Ο Ορμπελίν πέρυσι αν θυμάστε, μας βοήθησε πέρυσι παίζοντας δεξί μπακ. Αυτό προσπαθώ να κάνω. Είμαι ένας προπονητής σαν ξυλουργός. Κοστίζει αυτό, πονάει. Και είναι δύσκολο να είσαι ξυλουργός στο ποδόσφαιρο αλλά αυτή είναι μια ικανοποίηση για εμένα».

– Για τον Κορέα μας είχατε πει “ουδέν σχόλιο”, για τον Λαμέλα θα πείτε το ίδιο;

«Το ίδιο. Μεγάλοι παίκτες…»

– Ποιος από τους δύο θα έρθει στην ΑΕΚ ή και οι δύο;

«Μακάρι να μπορούσε να γίνει αυτό αλλά δεν το ξέρω».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.