Header Ads


Αλμέιδα: «Αν για 20 λεπτά με την Εσκάλδες υπάρχουν αμφιβολίες για τη δουλειά 2 ετών στην ΑΕΚ, αυτό με κάνει να σκέφτομαι πολλά»

Αλμέιδα: «Αν για 20 λεπτά με την Εσκάλδες υπάρχουν αμφιβολίες για τη δουλειά 2 ετών στην ΑΕΚ, αυτό με κάνει να σκέφτομαι πολλά»


Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα!

Ατάκα που θα συζητηθεί από τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα στην συνέντευξη Τύπου πριν από τη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.



«Αν για τα 20 λεπτά με την Εσκάλδες υπάρχουν αμφιβολίες για τη δουλειά 2 ετών στην ΑΕΚ, αυτό με κάνει να σκέφτομαι πολλά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλμέιδα.

«Έχουμε έρθει εδώ για να πάρουμε την πρόκριση», είπε αρχικά ο Αλμέιδα, ο οποίος εν συνεχεία επισήμανε: «Εγώ πιστεύω ότι πολλές φορές λείπει η ταπεινότητα. Όταν παίζαμε με την Μπράιτον, 11 εναντίον 11, παίζαμε με ένα σκεπτικό γιατί να το αλλάξουμε αυτό το σκεπτικό όταν απένατι μας δεν είναι η Μπράιτον, αλλά συνεχίζουμε να παίζουμε 11 εναντίον 11».



Όσο για το πρώτο ματς με την ομάδα της Ανδόρας ο Αλμέιδα επισήμανε: «Για 65 λεπτά όλα τα κάναμε τέλεια και το παιχνίδι τελείωσε έτσι όπως τελείωσε είτε λόγω δικών μας λαθών είτε λόγω των ευκαιριών που έκανε γκολ ο αντίπαλος».

«Στο πρώτο ματς δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει περισσότερα γκολ, χάσαμε πέναλτι, δόθηκε ένα πέναλτι στον αντίπαλο που αν υπήρχε VAR μπορεί να μην δινόταν. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό», ανέφερε ακόμη ο Αλμέιδα.

«Όταν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες, υπάρχουν αλλαγές, εμείς είμαστε εδώ γύρω στα 2 χρόνια και κάτι μήνες και κάθε μέρα δουλεύουμε με πάθος, σεβασμό και αγάπη, κάνουμε λάθη, αλλά με λάθη έχουμε πάρει 2 τίτλους και προερχόμαστε από μία σεζόν όπου όλα κρίθηκαν την τελευταία αγωνιστική», είπε επίσης ο τεχνικός της ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.