Header Ads


Γιόνσον: «Χαρίσαμε το πρωτάθλημα, δεν κοιμήθηκα 2 εβδομάδες μετά την Τούμπα»

Γιόνσον: «Χαρίσαμε το πρωτάθλημα, δεν κοιμήθηκα 2 εβδομάδες μετά την Τούμπα»


Ο Γενς Γιόνσον μίλησε για την απώλεια του πρωταθλήματος

Το πρώτο μέρος της μεγάλης συνέντευξης του Γενς Γιόνσον στο enwsi.gr και τον Τάσο Καπετανάκο από την Ολλανδία



Μία από τις σταθερές της ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2022 μέχρι και σήμερα παραμένει ο Γενς Γιόνσον. 

Ο Δανός χαφ είναι λίρα εκατό στα χαφ και με πολλή δουλειά πάντα δίνει πολλά στην ομάδα του, κάτι που εκτιμά πολύ και ο ίδιος ο Ματίας Αλμέιδα.



Ο Γενς δεν μιλά πολύ, το κάνει σπάνια. Έσπασε τον… κανόνα για το enwsi.gr στην φετινή προετοιμασία και έμοιαζε σαν να ήθελε να πει πράγματα και να τα βγάλει από μέσα του. Στα 31 του είναι ώριμος, πάντα σοβαρός και μετρημένος και πάντα οι λέξεις που βγάζει από τα χείλη του έχουν βαρύτητα.

Οι δηλώσεις του Γιόνσον στο enwsi.gr



Πάμε αμέσως στα δύσκολα, αν κάποιος σε ρωτήσει γιατί δεν κέρδισε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα πέρυσι, τι θα του απαντήσεις;

«Το πρωτάθλημα το… χαρίσαμε στην κανονική διάρκεια απέναντι στις μικρότερες ομάδες, χωρίς ασέβεια προς αυτές, γιατί έπαιξαν καλά. Στο πρώτο ματς της χρονιάς απέναντι στον Πανσερραϊκό, φέραμε 1-1, χάσαμε 100 ευκαιρίες και φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι τότε. Με τον Παναιτωλικό προηγούμασταν με 2-0 και ήρθαμε 2-2. Το ίδιο με την Κηφισιά, με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας που νικούσαμε 1-2, έπαιζαν με 10 παίκτες και πάλι δεν κερδίσαμε γιατί φάγαμε γκολ στην τελευταία φάση. Εκεί δεν έδωσε και μία κόκκινη κάρτα. Και σε άλλα ματς είχαμε τέτοια. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα αλλά απέμεναν 15 λεπτά και νικούσαμε 1-2, ισοφάρισαν και χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Νομίζω το πρωτάθλημα το χάσαμε στα μικρά παιχνίδια, όπου δεν ήμασταν έτοιμοι, δεν ήμασταν κυνικοί»

Νομίζεις ότι η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια της;

«Ναι το πιστεύω! Όπως λέω όμως και το είπα και πέρυσι, επίσης πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος στην τελευταία αγωνιστική, η πρώτη ομάδα (σσ. η ΑΕΚ το 2023) ήταν η καλύτερη αλλά τώρα… χαρίσαμε το πρωτάθλημα»

Αν είχες την ευκαιρία να έπαιζες ξανά ένα ματς, ποιο θα ήταν αυτό και γιατί;

«Θα ήθελα να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα γιατί πιστεύω πως μπορούσαμε να το κάνουμε! Επίσης, τα ματς που προηγούμασταν με 2-0 απέναντι σε μικρές ομάδες»

Σου έρχεται στο μυαλό το ματς στην Τούμπα κάποιες στιγμές;

«Δεν κοιμήθηκα για 2 εβδομάδες! Μπορείς να ρωτήσεις τη σύζυγό μου, δεν κοιμήθηκα για δυο εβδομάδες. Απέμεναν 15 λεπτά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και δέκα λεπτά μετά όλα τελείωσαν»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.