Header Ads


Νέα τεράστια επένδυση 19.5 εκατ. από Δημήτρη Μελισσανίδη!

Νέα τεράστια επένδυση 19.5 εκατ. από Δημήτρη Μελισσανίδη!


Νέα μεγάλη επένδυση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη - Όλες οι λεπτομέρειες

Εταιρεία συμφερόντων του γνωστού επιχειρηματία ο επιλέξιμος επενδυτής από το ΤΑΙΠΕΔ - Το συνολικό τίμημα φτάνει στα 19,5 εκατομμύρια ευρώ



21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τελικό πίνακα κατάταξης των επιλέξιμων επενδυτών για την αξιοποίηση του ακινήτου Ακτή και Camping Αγίας Τριάδας, στον δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, ενέκρινε κατά τη συνεδρίαση του σήμερα, Πέμπτη, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.




Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία Matenisa Trading Co. Ltd, που κατέλαβε την πρώτη θέση και αναδείχθηκε ως επιλέξιμος επενδυτής, είναι συμφερόντων του γνωστού επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Matenisa Trading Co. Ltd κατέθεσε τη μεγαλύτερη προσφορά και συγκεκριμένα 19,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, η τελική προσφορά, η οποία ανήλθε σε 19,5 εκατ. ευρώ, είναι αυξημένη κατά 140,7% σε σχέση με την αρχική υψηλότερη προσφορά ύψους 8,1 εκατ. ευρώ που αποτέλεσε την τιμή εκκίνησης της ηλεκτρονικής δημοπρασίας.

Όπως επισημαίνει το ΤΑΙΠΕΔ, η αξιοποίηση του ακινήτου θα έχει πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία, καθώς περίπου 50.0000 τ.μ. θα αποδοθούν στους πολίτες και τους επισκέπτες του δήμου Θερμαϊκού, ενώ στο ακίνητο προβλέπεται, επίσης, η ανέγερση σχολικής μονάδας (4.000 τ.μ.).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.