Header Ads


Επιμένουν στο Μεξικό: Πόσα εκατ. πρόταση ετοιμάζει η Μοντερέι για Πινέδα

Επιμένουν στο Μεξικό: Πόσα εκατ. πρόταση ετοιμάζει η Μοντερέι για Πινέδα


Αναμένεται νέο επεισόδιο στην σαπουνόπερα «Πινέδα-Μοντερέι». Τι αναφέρουν οι Μεξικανοί για την νέα πρόταση που ετοιμάζουν οι «ραγιάδος»

Είναι ξεκάθαρο πως η «σαπουνόπερα Ορμπελίν Πινέδα – Μοντερέι» θα έχει και άλλα επεισόδια.



21+ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και πώς προκύπτει αυτό; Η απάντηση βρίσκται στα μεξικανικά ΜΜΕ που καταδεικνύουν την διάθεση των «ραγιάδος» παρά το νέο «όχι» του Ηλιόπουλου στη νέα βελτιωμένη πρόταση της περασμένης Παρασκευής να επανέλθουν.

Την Παρασκευή ο Μάριος Ηλιόπουλος απάντησε με 4 λέξεις στην πρόταση της Μοντερέι. «Ο παίκτης δεν πωλείται», είπε, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται οι Μεξικανοί θα επανέλθουν.



Συγκεκριμένα τόσο το TUDN όσο και το Mediotempo σε ρεπορτάζ τους δημοσιοποιούσαν την διάθεση της Μοντερέι να πάει σε οκταψήφιο νούμερο την προσφορά της προς την ΑΕΚ για τον Πινέδα επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι θα είναι και πάλι μακριά από τα «θέλω» της Ένωσης.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα… Τα δύο Μέσα ενημέρωσης στην χώρα των Αζτέκων ανέφεραν πως «η Μοντερέι έχει πρόθεση να φθάσει έως τα 12 εκατ. ευρώ στην προσπάθειά της να πάρει τον Πινέδα από την ΑΕΚ» για να σπεύσουν εν συνεχεία να υπογραμμίσουν πως « «η ελληνική ομάδα αξιώνει πολύ περισσότερα και δη το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για τον διεθνή ποδοσφαιριστή» θυμίζοντας, μάλιστα, πως το περασμένο καλοκαίρι οι «κιτρινόμαυροι» δαπάνησαν το ποσό των 6,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Θέλτα.



Εν συνεχεία υπήρχε και η σημείωση για το πόσο σκληρή διαπραγματεύτρια είναι η ΑΕΚ, πράγμα που είχε φανεί και πέρσι με τον Λιβάι Γκαρσία και τη Λανς.

Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζει το τι γράφουν τα ΜΜΕ στο Μεξικό για τα «θέλω» του Πινέδα. Τα μεξικανικά ΜΜΕ, λοιπόν, ανέφεραν ότι «ο Πινέδα θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη». Υπογράμμιζαν, μάλιστα, πως έχει πει το «ΟΚ» στο τετραετές συμβόλαιο που του προσφέρει η Μοντερέι σημειώνοντας, μάλιστα, πως «αν και εφόσον επιτευχθεί η συμφωνία με την ΑΕΚ, ο Ορμπελίν θα γίνει ένας από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες στην μεξικανική λίγκα».
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.