Header Ads


Οι τελευταίες σκέψεις Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ με Ίντερ Εσκάλδες!

Οι τελευταίες σκέψεις Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ με Ίντερ Εσκάλδες!


Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την 11άδα της Ένωσης απέναντι στην Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες.

Οι παίκτες που ήταν στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της Ολλανδίας έχουν τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.



«Προβάδισμα έχουν οι παίκτες που ήταν στο μεγαλύτερο κομμάτι της προετοιμασίας. Ίσως εξαίρεση να είναι ο Πινέδα, για να πάρει τη θέση του Σιμάνσκι στο κέντρο και να παίξει λίγο πιο μπροστά ο Λιούμπισιτς», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Για το τέρμα ίσως έχει ένα προβάδισμα ο Μπρινιόλι γιατί είναι περισσότερο καιρό με την ομάδα σε σχέση με τον Στρακόσα και για την άμυνα ο Κάλενς αντί του Μουκουντί. Μπροστά περιμένω Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Λιβάι».



Παράλληλα αναφέρθηκε στην πιθανότητα να γίνει αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα εντός της ημέρας (αν και δεν... βλέπει να παίζει ο Έρικ Λαμέλα αύριο), στον κίνδυνο τιμωρίας της ΑΕΚ, αλλά και στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της OPAP Arena.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.