Header Ads


Η δοκιμή Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ με Κλαμπ Μπριζ!

Η δοκιμή Αλμέιδα για την 11αδα της ΑΕΚ με Κλαμπ Μπριζ!


Έτσι θα αγωνιστεί η Ένωση αύριο

Όσα έδειξε ο Ματίας στην πρωινή προπόνηση για το φιλικό του Σαββάτου (6/7) / Συμμετείχε στην άσκηση δοκιμής ο Μπρινιόλι

Γερό crash test έχει μπροστά της η ΑΕΚ που το Σάββατο (6/7) θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ στο προπονητικό κέντρο του βελγικού συλλόγου (σέντρα στις 15:00 ώρα Ελλάδος, Cosmote Tv). 



Ο Ματίας Αλμέιδα, στην πρωινη προπόνηση, προχωρησε σε δοκιμές όσον αφορά την ενδεκάδα, έχοντας τους Μήτογλου-Μουκουντί στα στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά, τους Γιόνσον-Γαλανόπουλο στα χαφ, τον Ζίνι στο αριστερό φτερό της μεσοεπιθετικής γραμμής, τον Ελίασον στο δεξί και τον Μάνταλο πίσω από Λιβάι Γκαρσία. (Απουσίαζε απο την προπόνηση ο Πάολο Φερνάντες με ενοχλήσεις).

Όσον αφορά την δεύτερη ενδεκάδα, αυτή αποτελούνταν από τους: Χρυσόπουλο-Κοσίδη στόπερ, Ραντόνια δεξιά, Πήλιο αριστερά, Φοφανά-Ρουκουνάκη στα χαφ, Κατσικα δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή, Άμραμπατ αριστερά και Λιούμπισιτς πίσω από τον Θεοδωρίδη. 



Θυμίζουμε πως το φιλικό με την Κλαμπ Μπριζ θα είναι διάρκειας 120 λεπτών συνολικά σε τρία ημίχρονα 45 λεπτών, 30 λεπτών και 45 λεπτών. 

Με Μπρινιόλι η άσκηση δοκιμής 

Στην άσκηση δοκιμής που περιλάμβανε και κομμάτια τακτικής συμμετείχαν οι Μπρινιόλι - Θεοχάρης. Ο Ιταλός γκολκίπερ, παρ’ ότι έφτασε την Τετάρτη έχει προλάβει να ενσωματωθεί στο γκρουπ και στο δίτερμα προσπαθούσε να κατευθύνει τους συμπαίκτες του ενώ παράλληλα έδειχνε να έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στα πόδια του που αποτελεί σημαντικό προσόν για τον ίδιο βγάζοντας ηρεμία και ακρίβεια στις πάσες που ξεκινούσαν την επίθεση από πίσω. 



*Η απογευματινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:00. 

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.