Header Ads


Survivor - Ντάνιελ Νούρκα: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, η σχέση του και η συμμετοχή στο Survivor 2024

Survivor - Ντάνιελ Νούρκα: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, η σχέση του και η συμμετοχή στο Survivor 2024


Survivor - Ντάνιελ Νούρκα: Η ηλικία, η καταγωγή, το βιογραφικό, η σχέση του και η συμμετοχή στο Survivor 2024

survivor - ντανιελ νουρκα: η ηλικια, η καταγωγη, το βιογραφικο, η σχεση του και η συμμετοχη στο survivor 2024: Κανείς δεν γνώριζε την καταγωγή του Ντάνιελ Νούρκα - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον φετινό νικητή του Survivor 2024

Ο Ντάνιελ Νούρκα ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 2024. Οι αναζητήσεις για την ηλικία, την καταγωγή και το βιογραφικό του είναι αρκετές και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα πρέπει να γνωρίζεται για εκείνον!

Ποιoς είναι ο Ντάνιελ Νούρκα - Βιογραφικό

  1. Ο Ντάνιελ Νούρκα είναι ηθοποιός.
  2. Η ηλικία του είναι 27 ετών.
  3. Η καταγωγή του είναι από την Αλβανία και μετακόμισε στην Ελλάδα με την οικογένεια του όταν ήταν 5 ετών.
  4. Μεγάλωσε στο Κιάτο Κορινθίας και μόλις τελείωσε το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών.
  5. Η πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό έγινε παίζοντας ερασιτεχνικά ποδόσφαιρο και παρά τη μεγάλη του αγάπη για το άθλημα, τελικά τον κέρδισε η Υποκριτική!
  6. Ο Ντάνιελ Νούρκα στα 21 του χρόνια αποφάσισε να πάει σε δραματική σχολή και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε επιτυχημένη σειρά.
  7. Ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες.
  8. Παράλληλα, ασχολείται με το modelling το οποίο προέκυψε τυχαία στη ζωή του.
  9. Φτάνοντας στον Άγιο Δομίνικο θα του λείψουν πολύ τα αγαπημένα του πρόσωπα και τα burgers που τους έχει τεράστια αδυναμία!
  10. Ο Ντάνιελ Νούρκα έρχεται στο Survivor για να δοκιμάσει τα όρια του.

Ντάνιελ Νούρκα - Instagram

Βρήκαμε τον Ντάνιελ Νούρκα στο Instagram και το προφίλ της είναι αυτό: @daniel_nurka

Ντάνιελ Νούρκα: Απαντά για την καταγωγή του και το φλερτ που δέχεται από τους άνδρες

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την δημοσιογράφο, Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη παραχώρησε ο Ντάνιελ Νούρκα.

Ο νεαρός ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», μοιράστηκε στιγμές της ζωής και της καριέρας του λιγότερο γνωστές στο κοινό.

«Ασχολήθηκα με το μόντελινγκ μετά από παρότρυνση φίλης μου. Εγώ ήμουν πολύ ντροπαλός να ‘χτυπήσω πόρτες΄. Έχω αισθανθεί τη διαφορετικότητα λόγω της καταγωγής μου αλλά δεν είπα ποτέ ψέματα για αυτήν. Απλώς μια φορά δεν απάντησα αν είμαι από την Αλβανία, είπα από το Κιάτο Κορινθίας. Όταν πήρα την ταυτότητά μου, μπορούσα από ‘Νούρκα’ να κάνω το επώνυμό μου να γίνει ‘Νούρκας’, αλλά δεν το έκανα».

Για το επάγγελμα που έχει επιλέξει να ασχοληθεί ο Ντάνιελ Νούρκα ανέφερε: «Με αγχώνει αν έχω επόμενη δουλειά ως ηθοποιός. Αν είχα την κατάλληλη πρόταση θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Θα ήθελα να συνεργαστώ με την Κατερίνα Ζαρίφη τηλεοπτικά που είναι φίλη μου».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο Ντάνιελ Νούρκα αποκάλυψε: «Αν είμαι ελεύθερος και δω μια κοπέλα που μου αρέσει θα πάω να της μιλήσω, να την φλερτάρω. Η εμφάνιση σε μια γυναίκα σε τραβάει και ο χαρακτήρας σε κρατάει. Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζει η σύντροφός σου. Όταν δέχομαι φλερτ από άνδρες ξεκαθαρίζω με ήρεμο τρόπο ότι δεν ενδιαφέρομαι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι προσβάλλονται που ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι προβάλει την προσωπική του ζωή».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.