Header Ads


Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος στα Σπάτα! (pics)

Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος στα Σπάτα! (pics)


Όλα όσα έγιναν - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Η σημερινή μέρα ήταν ιδιαίτερη στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα και ο λόγος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος.



Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ βρέθηκε το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και ενώ άπαντες περιμένουν και τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει τις επόμενες ημέρες, όπου θα ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα στην Ένωση.

Ο Ηλιόπουλος γνώρισε όλο το επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, σε μια ιδιαίτερη μέρα λόγω του καμπ που διοργάνωσε η Ένωση. Μια ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση που φιλοξένησε πολλά παιδιά στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης.



Ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία και γνώρισε αρκετά παιδιά που συμμετείχαν σ’ αυτήν την εκδήλωση, γονείς που τα συνόδευαν, ενώ μίλησε και με το στελεχιακό δυναμικό της Ακαδημίας. Ο Ηλιόπουλος τους εξήγησε τι σημαίνει η ΑΕΚ για τον ίδιο, αλλά και για τους οπαδούς της, ενώ έκανε και κάποιες πρώτες αναφορές στο όραμα που έχει ο ίδιος για τις ακαδημίες της ομάδας.

Άλλωστε και την περασμένη Δευτέρα στη συνέντευξη Τύπου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έδειξε πως το σχέδιο του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ, περιλαμβάνει σε περίοπτη θέση το πώς θα μεγαλώσει η Ένωση και σε αυτό είναι πολύ σημαντικό μέρος και οι ακαδημίες της ομάδας.



Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του enwsi.gr:





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.