Header Ads


Σάλoς με δήλωση Άμραμπατ στην Αγγλία!

Σάλoς με δήλωση Άμραμπατ στην Αγγλία!


Λίγο πριν απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης της ΑΕΚ, ο Νόρντιν Άμραμπατ προκάλεσε σάλο με μια τοποθέτηση για τον Κασεμίρο. Η διευκρίνισή του.

Την ώρα που η ΑΕΚ περιμένει την απάντηση του Νόρντιν Άμραμπατ στην πρόταση που του έχει κάνει για ανανέωση συμβολαίου, ο Μαροκινός άσος προκάλεσε σάλο με μια τοποθέτηση που έκανε στην ολλανδική τηλεόραση. 



Ο 37χρονος εξτρέμ δήλωσε πως ο Κασεμίρο προσποιήθηκε τον τραυματία όταν έμαθε πως δεν είναι στην ενδεκάδα του τελικού Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι, κι έτσι ο αδερφός του, Σοφιάν Άμραμπατ, άρπαξε την ευκαιρία.

«Δεν μπορείς να βγάλεις απλά τον Κασεμίρο. Αλλά το έκανε στο τέλος, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Έφυγε στην προθέρμανση. Δεν τραυματίστηκε, ωστόσο. Είδε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει και μετά σκέφτηκε: τότε θα κάτσω στην κερκίδα. Ήταν υγιής για να αγωνιστεί. Αυτή ήταν απλά μία επιλογή του προπονητή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άμραμπατ και αυτά τα λόγια προκάλεσαν αντιδράσεις.



Ο άσος της ΑΕΚ θέλησε να κάνει μια διευκρινιστική τοποθέτηση λίγο μετά, μέσω social media. 

«Σήμερα, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην τηλεόραση υπονοήθηκε ότι ο αδελφός μου έπαιξε στον τελικό του FA Cup λόγω του τραυματισμού άλλου παίκτη.

Η απάντησή μου σε αυτό ήταν μια απλή υπόθεση και το μόνο μου κίνητρο ήταν να υπερασπιστώ τον αδελφό μου, που βρέθηκε στο χορτάρι λόγω της δικής του αξίας και σκληρής δουλειάς. 



Τα λόγια μου μεταφέρθηκαν εκτός πλαισίου, δεν υπήρχε καμία κακή πρόθεση να υπονοήσω ότι ο άλλος παίκτης επέλεξε να μην αγωνιστεί και είναι λάθος. Δεν ξέρω τι συνέβη εκείνη τη μέρα, ας προχωρήσουμε πέρα από αυτήν τη μη είδηση», έγραψε στο Twitter.

Ο Άμραμπατ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα ή το πολύ ως την επόμενη να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ. 

Ο ίδιος ψάχνεται για επιστροφή στην Ολλανδία, όπου μεγάλωσε, για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να παραμείνει.

ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.