Header Ads


Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Κοϊτά!

Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Κοϊτά!


Βελγική ιστοσελίδα αποκαλύπτει πως η ΑΕΚ θέλει τον αριστερό εξτρέμ της Σεντ Τρουιντεν!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο 25χρονος Μαυριτανός εξτρέμ της Σεντ Τρούιντεν, Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βέλγιο το hbvl.be τονίζει πως η Σεντ Τρούιντεν έχει δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ για τον Κοϊτά. 



Ο διεθνής παίκτης από τη Μαυριτανία, όπως γράφει το δημοσίευμα, αυτή την περίοδο έχει πάρει έξτρα άδεια και θα ενταχθεί στην ομάδα του την 1η Ιουλίου. «Η ΑΕΚ θα ήθελε να τον αποκτήσει και έκανε συγκεκριμένη πρόταση για τον πρώτο σκόρερ της Σεντ Τρούιντεν. Ωστόσο προς το παρόν υπάρχει διαφορά. Ο Κοϊτά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025».

Πρόκειται για παίκτη που παίζει ως αριστερό χαφ εξτρέμ και κοστολογείται 5 εκατ. ευρώ από το  transfermarkt. Ανήκει στην ομάδα του Βελγίου από το 2021, ενώ παλαιότερα έχει παίξει σε Γκένκ U21, Γάνδη, Κορτράικ, ξανά στη Γάνδη και έπειτα στην Μπέβερν πριν πάει στην Σεντ Τρούιντεντ τον Ιούλιο του 2021 έναντι σχεδόν 1 εκατ. ευρώ.



Η φετινή σεζόν του 25χρονου ήταν εξαιρετική έχοντας 15 γκολ και τρεις ασιστ σε 38 συμμετοχές. Για τον παίκτη ενδιαφέρον φέρεται να έχει δείξει και η Σεντ Ετιέν, ενώ στα θετικά το γεγονός ότι διαθέτει βελγικό διαβατήριο.  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.