Header Ads


Η πρώτη διαρροή της ΑΕΚ για το πόσο της μεταγραφής Πόνσε!

Η πρώτη διαρροή της ΑΕΚ για το πόσο της μεταγραφής Πόνσε!


Ένα πολύ μεγάλο ποσό θα πάρει ο Έκι Πόνσε ως συμβόλαιο στο MLS

Η ΑΕΚ είπε το «ναι» στην πρόταση της Χιούστον Ντάιναμο για την παραχώρηση του Έκι Πόνσε και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.



Η αρχή της Ένωσης είναι να μην ανακοινώνει ποτέ ποσά στις μεταγραφές της, ωστόσο είναι δεδομένο πως πρόκειται για μια πολύ μεγάλη πρόταση.

Από την μεριά της πάντως, η ΠΑΕ διαψεύδει πως το κόστος της μεταγραφής είναι 5+3 εκατομμύρια ευρώ όπως γράφτηκε, καθώς όπως διευκρινίζεται το ποσό ειναί… fix! Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δικέφαλος εξασφάλισε ένα πολύ δυνατό αντίτιμο για τον πρώτο της σκόρερ.



Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από το πρωί για το μεγάλο ποσό που θα πάρει ο Πόνσε στην Αμερική. Ο Πόνσε των 16 γκολ φέτος είχα συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το 2027, αλλά η ομάδα από το MLS τον δελέασε με μεγάλο συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1 εκατ.ευρώ παραπάνω ετησίως σε σχέση με την ΑΕΚ.

Ο 27χρονος Αργεντίνος έπαιρνε περίπου 1,3 εκατ.ευρώ από την ΑΕΚ, με την Χιούστον να του βάζει στο τραπέζι αποδοχές άνω των 2,3 εκατ.ευρώ ετησίως και να τον πρεσάρει τους τελευταίους μήνες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.