Header Ads


Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά την παραμονή Χατζισαφί!

Η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ μετά την παραμονή Χατζισαφί!


Τι σημαίνει η παραμονή Χατζισαφί - Ποιο είναι το πλάνο του Αλμέιδα

Μετά την παραμονή του Χατζισαφί η Ενωση κινείται και θα πάρει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας



Η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα έγινε πράξη και ο Εχσάν Χατζισαφί θα παραμείνει στην ΑΕΚ άλλη μία σεζόν. Στα τελευταία ματς της χρονιάς, σε δηλώσεις του, ο προπονητής είχε τονίσει πως θέλει να κρατήσει τον Ιρανό αμυντικό στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. 

Οι λόγοι πολλοί. Τίμιος παίκτης, άριστος επαγγελματίας, μπορεί να βοηθήσει σε πολλές θέσεις και να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για την ομάδα.



Επειδή μπορεί να υπάρξουν… παρερμηνείες, πρέπει να τονιστεί πως η παραμονή του Χατζισαφί δε σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θα πάρει αριστερό μπακ το καλοκαίρι. Το ακριβώς αντίθετο. Η ΑΕΚ θα πάρει αριστερό μπακ και μάλιστα βασικό αριστερό μπακ!

Η παραμονή του Χατζισαφί ουσιαστικά «ηρέμησε» την ΑΕΚ ενόψει της προετοιμασίας για αριστερά. Έχει τον Ιρανό έχει και τον Πήλιο ο Ματίας Αλμέιδα για να δουλέψει στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας που δυστυχώς ξεκινάει πολύς νωρίς.



Τώρα στην ΑΕΚ δεν υπάρχει πίεση χρόνου για να κλείσει αριστερό μπακ και έχει την ευχέρεια να κάνει αυτή τη μεταγραφή όποτε της δοθεί η ευκαιρία, αποκτώντας την καλύτερη δυνατή λύση με ποδοσφαιριστή που θα την αναβαθμίσει αριστερά. 

Μία τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο Έλληνας διεθνής μπακ είναι στη λίστα της ΑΕΚ, είναι ελεύθερος και αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ένωσης, εδώ και καιρό.

Εκεί είναι ο μεταγραφικός πήχης της ΑΕΚ για αριστερά: σε παίκτες επιπέδου Γιαννούλη. Τώρα λοιπόν η ΑΕΚ με την παραμονή Χατζισαφί «ηρεμεί» ενόψει προετοιμασίας, κρατάει στο ρόστερ της έναν παίκτη τίμιο που μπορεί να παίξει σε δύο και τρεις θέσεις και πλέον με ηρεμία και χωρίς πίεση χρόνου, τη δεδομένη χρονική στιγμή, θα κυνηγήσει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον βασικό της αριστερό μπακ, είτε αυτή λέγεται «Γιαννούλης», είτε παίκτης ανάλογου επιπέδου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.