Header Ads


Η δήλωση όλο νόημα Αλμέιδα για Ηλιόπουλο!

Η δήλωση όλο νόημα Αλμέιδα για Ηλιόπουλο!


Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, με την θερμή αγκαλιά που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα στην συνέντευξη Τύπου, να μοιάζει το πρώτο ενθαρρυντικό δείγμα για την καλή συνεργασία των δύο τους στην συνέχεια.

Ο Αργεντίνος προπονητής της Ένωσης μετά από δύο χρόνια έχοντας ξεχωριστή και πολύ δυνατή σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, είδε να αλλάζει χέρια η ομάδα. Κάτι για το οποίο ήταν απόλυτα ενήμερος εξ’ αρχής όπως είπαν και ο Μελισσανίδης και ο Ηλιόπουλος σε δημόσιες τοποθετήσεις τους.



Ο Ματίας Αλμέιδα μιλώντας σήμερα αποκλειστικά στο enwsi.gr για τον Μάριο Ηλιόπουλο σχολίασε με ειλικρίνια για όσα είδε στο νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την ενέργεια, το πάθος, την όρεξη που δείχνει ο κ.Ηλιόπουλος να πετύχει πολλά στην ΑΕΚ και σίγουρα να συνεχίσει την ομάδα στο δρόμο που την είχε βάλει ο «Τίγρης».

Η δήλωση του Αλμέιδα για τον Ηλιόπουλο αποκλειστικά στο enwsi.gr:




Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Είχατε πολύ κοντινή σχέση με τον κ.Δημήτρη Μελισσανίδη και πλέον έχουμε νέο πρόεδρο στην ομάδα. Ένα σχόλιο και για τον κ.Μάριο Ηλιόπουλο;

«Στην τελική εγώ είμαι ένας υπάλληλος της ομάδας. Δεν είναι η σχέση που είχα με τον κ.Μελισσανίδη. Είναι η σχέση που έχω. Η νέα σχέση που ξεκινά με τον κ.Ηλιόπουλο μακάρι να είναι ίδια που έχω με τον Δημήτρη. Βλέπω έναν άνθρωπο με πολύ ενέργεια και με μεγάλη όρεξη. Και με διάθεση να διατηρήσει ότι είχε κάνει ο Δημήτρης για την ΑΕΚ. Είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος και ήταν ξεκάθαρο πως αν ο Μελισσανίδης του έδωσε τον έλεγχο, είναι επειδή έχει τη δύναμη και τη θέληση να το κάνει. Όπως επίσης καταλαβαίνω ότι για όλα χρειάζεται χρόνος».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.