Header Ads


Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ντόμινικ Σμιντ!

Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ντόμινικ Σμιντ!


Ο Ντόμινικ Σμιντ έχει προταθεί στην Ένωση

Η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το αριστερό άκρο της άμυνας κι ένας παίκτης που προτάθηκε είναι ο Ντόμινικ Σμιντ της Βασιλείας!



Σύμφωνα μάλιστα με όσα κυκλοφορούν στη διεθνή πιάτσα των ατζέντηδων, φέρεται να έχει ανοίξει κύκλος συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών με επίκεντρο την μεταξύ τους συνεργασία.

Γεννημένος στις 10 Μαρτίου 1998, ο Ελβετός αμυντικός είχε 41 συμμετοχές – 2 γκολ – 9 ασίστ με την Βασιλεία την σεζόν 2023-24.

Πιο παλιά έπαιξε στις Γκρασχόπερς και Λωζάνη, ενώ το συμβόλαιό του με την Βασιλεία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του ΄26.



Ποιος είναι ο Ντόμινικ Σμιντ
Πρόκειται για έναν πολυσύνθετο παίκτη που εκτός από το αριστερό άκρο της άμυνας, έχει τη δυνατότητα να παίζει και σε άλλους ρόλους, έχοντας αγωνιστεί στην καριέρα του ως αριστερός εσωτερικός μέσος, αμυντικό χαφ, «οκτάρι», «δεκάρι», δεξιός εσωτερικός μέσος.

Παρά το γεγονός πως η Βασιλεία είχε άσχημη σεζόν κι έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, ο Σμιντ κατάφερε να διακριθεί και να κερδίσει μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα του ελβετικού πρωταθλήματος.



Τα ελβετικά ΜΜΕ σημειώνουν χαρακτηριστικά πως… «εντυπωσίασε με τις μεγάλες του διαδρομές και τις ακριβείς σέντρες του».

Σύμφωνα με την στατιστική στα 2865 λεπτά συμμετοχής του κέρδισε 149 μονομαχίες κι έκανε 1.233 επιτυχημένες πάσες και κατά κοινή ομολογία υπήρξε ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της Βασιλείας.

Πηγή: SDNA
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.