Header Ads


Γκαγκάτσης για επεισόδιο με Αλμέιδα: «Ο άνθρωπος είχε σφυγμούς – Εγώ του είπα συγχαρητήρια»

Γκαγκάτσης για επεισόδιο με Αλμέιδα: «Ο άνθρωπος είχε σφυγμούς – Εγώ του είπα συγχαρητήρια»


Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για την αψυμαχία με τον Αλμέιδα στην Τούμπα!

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε στην εκπομπή “SDNA σε θέση Libero” όπου μεταξύ άλλων στάθηκε και στα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ του ιδίου και του Αλμέιδα στο παιχνίδι των play off ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα.



Για ποιο λόγο “πλακώθηκαν” ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Υπήρχε μία σύμπραξη σε ορισμένα σημεία, περίπου την τελευταία δεκαετία. Κάποια στιγμή αποφασίστηκε λόγω διαφωνιών σε κάποια πράγματα, ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ομάδων. Δεν μπορώ να πω πως είναι κάτι συγκεκριμένο, το ένα έφερε το άλλο. Είναι πολλά που αφορούν γενικότερα τη στάση της κάθε ομάδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω αν έχουν τσακωθεί Σαββίδης-Μελισσανίδης. Αφορμές ήταν πολλές, το επεισόδιο με τον προπονητή της ΑΕΚ. 

16 χρόνια δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρχε μία ένταση, λόγω του ότι η ΑΕΚ προηγούνταν με 1-2 κι έπαιρνε το πρωτάθλημα, ενώ στο 80ο το πρωτάθλημα παιζόταν ακόμα. Είπα συγχαρητήρια, καλό παιχνίδι. 



Ο άνθρωπος είχε σφυγμούς. Δεν είπα τίποτα παραπάνω στον ίδιο. Έκανε μία χειρονομία, έδιωξα τα χέρια του από πάνω μου, ήθελε κάτι να μου πει, να κατέβουμε στα αποδυτήρια και δημιουργήθηκε η ένταση. Δεν ήταν ούτε αιτία ούτε αφορμή το περιστατικό για τον τσακωμό με την ΑΕΚ. Έχουν γίνει τόσα παιχνίδια μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. 

Να διευκρινίσω ότι επουδενί δεν ήταν ειρωνικό το “συγχαρητήρια” που του είπα. Οι αιτίες νομίζω πως είναι η διαφορετική αντίληψη που είχαμε σε κάποια θέματα όλο αυτό το εξάμηνο. Μικρά μικρά κομμάτια συνέθεσαν ένα παζλ, που αποφασίστηκε να κατέβω για τις εκλογές χωρίς να με ενδιαφέρει αν θα έχω τη στήριξη κάποιας ομάδας, πέραν αυτής που είχε εκφράσει ο κ.Σαββίδης.»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.