Header Ads


Αλλάζει ημερομηνία ο αγώνας της ΑΕΚ με Βελέζ ή Εσκάλδες!

Αλλάζει ημερομηνία ο αγώνας της ΑΕΚ με Βελέζ ή Εσκάλδες!


Την Τετάρτη 24 Ιουλίου πιθανότατα θα διεξαχθεί η πρώτη αναμέτρηση στην ΟPAP Arena.

Η ΑΕΚ θα βρει στον δρόμο της τον νικητή του ζευγαριού Βελέζ Μοστάρ-Εσκάλδες, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Confrenece League.



Η πρώτη αναμέτρηση ήταν αρχικά να διεξαχθεί στις 25 Ιουλίου στην ΟPAP Arena, κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως θα αλλάξει, με τον αγώνα να πηγαίνει μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 24/7.

Ο λόγος με αυτή την αλλαγή έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ίδια ημέρα τον νικητή του ζευγαριού Μπότε Πλόβντιβ-Μάριμπορ στην έδρα του, για το Europa League.



Βάσει κανονισμού της UEFA, λόγω αυτής της ιδιαιτερότητας των κληρώσεων, σαν σενάριο υπάρχει και η αλλαγή της έδρας αλλά προηγείται η αλλαγή μέρας κάτι που εν τελεί θα εφαρμοστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όπως επιβεβαιώνει και το στέλεχος της UEFA Ανδρέας Δημάτος, που σημείωσε στο Facebook.

Ο Ανδρέας Δημάτος ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του:



«Με την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι της… παλιάς γνώριμης Βελέζ Μόσταρ με την Ίντερ Κλαμπ ντ’ Εσκάλδες (Ανδόρα) θα παίξει η ΑΕΚ στον δεύτερο προκριματικό του UEFA Conference League με πρώτο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 25 Ιουλίου, αν και λογικά θα υπάρξει αλλαγή -πιθανότατα ημέρας που είναι η πρωτη επιλογή βάσει κανονισμού- λόγω του αγώνα του Παναθηναϊκού την ίδια μέρα για το Europa League!

Στο Europa και στο Conference η UEFA ανακοινώνει τις αναγκαίες αλλαγές μέχρι αυριο το απόγευμα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.