Header Ads


Επιστρέφει στη...φυλακή του Αλκμάαρ: Οι αλλαγές στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Επιστρέφει στη...φυλακή του Αλκμάαρ: Οι αλλαγές στην προετοιμασία της ΑΕΚ


Σε δύο τελικά μέρη, αρχικά στο Άλκμααρ και εν συνεχεία στο Μπουργκ Χάαμστεντ, θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία με τους ανθρώπους της Ένωσης να δίνουν τέσσερα φιλικά στο διάστημα της παραμονής τους από τις 23 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου.

Αλλαγές προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στο πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης περιόχου καθώς ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν πως ήταν εφικτό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές που κρίθηκαν πως θα κάνουν καλύτερη την προετοιμασία και εν γένει το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών.



Η βασική αλλαγή έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ένωση θα πάει πρώτα στο Άλκμααρ και μετά στο Μπουργκ Χάαμστεντ από τις 23 έως τις 11 Ιουλίου και στο διάστημα της εκεί παραμονής της θα δώσει τέσσερα φιλικά.

Η Ένωση θα συγκεντρωθεί στις 22 και στις 23 Ιουνίου θα αναχωρήσει για το πρώτο κομμάτι του βασικού στάδιου της προετοιμασίας το οποίο θα γίνει στο Άλκμααρ και η ομάδα θα μείνει στο ξενοδοχείο Fallon, στις "φυλακές" που είχε μείνει και το καλοκαίρι του 2022 με τις προπονήσεις να γίνονται στο αθλητικό κέντρο που χρησιμοποιήθηκε και τότε.



Στις 30 Ιουνίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Μπουργκ και θα μείνει στο ξενοδοχείο Grand Hotel. Εκεί δηλαδή που έγινε η περσινή προετοιμασία και εκεί θα παραμείνει έως τις 11 Ιουλίου.

Αναφορικά με τα φιλικά ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να γίνουν τέσσερα στο διάστημα της εκεί παραμονής με τους ανθρώπους της Ένωσης να είναι στις τελικές συζητήσεις και σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.