Header Ads


Τα έσοδα της ΑΕΚ από την μεταγραφή Μπότου στη Σλάβια Πράγας!

Τα έσοδα της ΑΕΚ από την μεταγραφή Μπότου στη Σλάβια Πράγας!


Έχει κρατήσει 50% η ΑΕΚ - Τα χρήματα που μπαίνουν στα ταμεία

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του είναι ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ, Γιάννης Φοίβος Μπότος, καθώς ο 23χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από τη Σλάβια Πράγας. Σημαντικό ποσοστό από το συνολικό ποσό της μεταγραφής στα ταμεία της Ένωσης.



Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Γιάννης Φοίβος Μπότος. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην ΑΕΚ βρίσκεται μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Σλάβια Πράγας.

Ο Μπότος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ολλανδική Χέλμοντ με την οποία κατάφερε να κάνει το αγωνιστικό step up που έψαχνε, μετρώντας 9 γκολ και 8 ασίστ σε 38 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.



Σύμφωνα με τα Μέσα της Τσεχίας, ο Μπότος βρίσκεται πολύ κοντά στη Σλάβια Πράγας. Οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει με την ολλανδική ομάδα και η μεταγραφή βρίσκεται στην τελική ευθεία, δίχως να έχει γίνει ακόμα γνωστό το συνολικό κόστος.

Από τη μεταγραφή αυτή θα επωφεληθεί και η ΑΕΚ, καθώς η Ένωση διατήρησε ποσοστό της τάξης του 50% όταν παραχώρησε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό στη Χέλμοντ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.