Header Ads


Οι σκέψεις Αλμέιδα για Πινέδα!

Οι σκέψεις Αλμέιδα για Πινέδα!



Τι είχε ειπωθεί στη μεταξύ τους συνομιλία - Ποιο είναι το πλάνο για Πινέδα

Για τον Ορμπελίν Πινέδα γράφτηκαν πολλά από χθες όταν ο μάνατζερ του ανέφερε δημοσίως ότι ο πελάτης του και η οικογένεια του επιθυμούν την επιστροφή στο Μεξικό. Προφανώς και στην ΑΕΚ δεν το… πήραν πολύ καλά όλο αυτό και με τη δημόσια τοποθέτηση τους έδειξαν τις προθέσεις τους απέναντι σε όσα είπε ο Μάριο Βιγιαρεάλ.



Ωστόσο, στην υπόθεση Πινέδα υπάρχει ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Αυτός είναι ο Ματίας Αλμέιδα. 

Ο… ποδοσφαιρικός του πατέρας είναι η αλήθεια, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία μαζί του να ανεβάσει πολύ την καριέρα τόσο στην Τσίβας, όσο και τώρα στην ΑΕΚ εδώ και δύο χρόνια. 



Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr ο Αλμέιδα δεν γνωρίζει τίποτε από όσα αναφέρει ο μάνατζερ του Μεξικανού παίκτη της ΑΕΚ. Είχε μιλήσει με τον Πινέδα πριν το Κόπα Αμέρικα και δεν υπήρχε επουδενί κάτι τέτοιο στην κουβέντα τους. Έτσι ο Αλμέιδα το μόνο που κάνει είναι να περιμένει τον Πινέδα πίσω στην ΑΕΚ, όπως είχαν πει στην τελευταία τους συνομιλία.

Απόψε το Μεξικό αντιμετωπίζει τον Ισημερινό και προκρίνεται μόνο με νίκη στην επόμενη φάση, ειδάλλως αποκλείεται. 



Σύμφωνα με τον προγραμματισμό ο Πινέδα όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του, θα πάρει κάποιες (αρκετές φέτος) ημέρες άδεια και εν συνεχεία (αν δεν έχει προκύψει κάτι…) θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΚ. 

Αυτό δύσκολα θα είναι στην Ολλανδία και πιθανότατα θα γίνει με την επιστροφή της Ένωσης στην Ελλάδα από τις 11 Ιουλίου και μετά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.